Teraz sie posypie...

Porównaj z poprzednią listą. Ośmiorniczki kosztowały, jeśli pamiętam 2 tysiące złotych. Afera w Polskiej Fundacji Narodowej? Sam policz!

No o to mi chodzi ze to co wyminiles na PO to jest nic. Komu to przeszkadza? A jednak coś jest nie tak… Sam ich wizerunek jest… słaby

Media “narodowe” pracują sumiennie nad tym wizerunkiem od 4 lat.

No tak. A przez 8 lat rządy PO nie miały też takiego opozycyjnego odpowiednika tvnu o tak wielkim zasięgu jak teraz ma pis(opozycyjny tvn).

TVP jest telewizją PUBLICZNĄ, więc powinna być niezależna i obiektywna. TVN jest stacja prywatną, tak samo jak TV Trwam czy Republika.

To gorzej niz za mojego dziecinstwa, znacznie gorzej. A byla wtedy komuna!!!

Nie przeczytam tego dokładnie, nie potrzebnie się trudziłeś. Tego typu teksty czytam pobieżnie. Dokładnie przeczytałabym jeśli by przykładowo przeciwnicy polityczni jeden na jeden sobie wytykali swoje programy… to było by ciekawe.
A tak Widzę , że pasuje do każdego rządu w mniejszym lub większym stopniu. Straszenie ludzi tu też jest.
Osoby tworzący takie teksty o lat (bo nie pierwszy raz na coś takiego trafiam) muszą się liczyć z opatrzeniem i znieczulicą.

Wiem, że każdy kto śledzi politykę i ma swoje sympatie polityczne, przysiądzie i stworzy takie coś nooo powiedzmy w godzinę :wink:

W polityce powroty da rzadkie. Tusk to juz pewnie szuka jakiejs fuchy w sektorze “odczyty, konsultacje i tym podobne” bo nawet w ONZ bedzie ciężko.

gra,ja bym chyba nie wytrzymal…
Jestem ostatni do przemocy ale czasem przyzwoitosc wymaga aby chwycic za szmaty i co najmniej lekko poturbować :rage:

Nie uchodzi, nie uchodzi :slight_smile:

1 polubienie

A szkoda @kropla. Myślę, ze symetryzm, jaki tu stosujesz jest nei na miejscu. Oczywistym jest, że każda poprzednia włądza miała to i owo na sumieniu, jednakże to co się dzieje od 4 lat to polityka uprawiana cepem i młotem. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć by publiczna telewizja w ciągu minionych 30 lat była tubą propagandową rządzącej partii w stylu lat 70 czy 80. Jakoś nie przypominam sobie by którykolwiek przywódca w bezpardonowy sposób atakował, poniżał , obrażał i wykluczał całe grupy społeczne nazywając ich zdrajcami czy złodziejami. Jakoś nie pamiętam by rządy którejkolwiek partii powodowały takie protesty, juz nie tylko opozycji ale organizacji społecznych, środowiska naukowego, artystycznego czy organizacji międzynarodowych.

1 polubienie

W tego typu pytaniach z tego co widziałam zawsze się różnimy, więc nie ma co tego kontynuować.
Ty myślisz, że robię coś nie na miejscu ja myślę i czuję, że robię dobrze. Nie przeskoczymy tych różnic.

Do zobaczenia w innych pytaniach.
Nie politycznych oczywiście. :slight_smile:

1 polubienie

Coooo???
No jescze mi naszym zabronia kibicowac???
Jako Europejka mam prawo wyboru. Jesli ktos mysli, ze Europa to wypieranie sie wszystkiego co lokalne to jakis komuch, homo sovieticus lub osoba delikatnie mowiac bez pojecia.

4 polubienia

No i zgadza się. Zsre

Też uważam, że najpierw jestem Polką, później Europejką, więc ważniejsze są nasze siatkarki, niż niemieckie, ale okazuje się, że moje myślenie jest niepolityczne dla niektórych:(

To w Polsce jest chyba najgorzej z tymi fanatykami z każdej strony. Europa jest na jakimś wyższym poziomie. Wszystko się wyrównał i nie trzeba krzyczeć że patrioci to faszysci albo że geje to pedofile.

Eee,tam…Jak moje kibicowanie ktos zaatakuje,jestem bezlitosny.A jak ktos drwi z mojej narodowosci,ma dozgonnie przerąbane.
Nic mnie bardziej nie wnerwia jak ten rodzaj zdrady.

3 polubienia

“Zdradzeckich mord” za komuny nie zarejestrowalam…

Tu Cie popieram!

1 polubienie