Tak co do tego co się stało na Kaukazie ostatnio …
Ale PiSiory zamiast zainwestować w recykling (nowe miejsca pracy - pracy, na której zapotrzebowania na pewno nigdy nie zabraknie) wolą kopać nikomu nie potrzebny Przekop Mierzei Wiślanej …
Nawet gdyby zatrudnić Ukraińców to zawsze jakoś by się sprzedawało przetworzony surowiec …
Wychodzi na to, że “z ziemi włoskiej do Polski” nabiera nowego znaczenia … I nie chodzi tutaj już nawet o koronawirusa … XD
Jeszcze Rumunia, Bułgaria i ostatnio Węgry. Doszły mnie słuchy, że ta dwa pierwsze kraje już zmądrzały, więc teraz będzie w Polsce i na Węgrzech jeszcze więcej śmieci z całej zachodniej Europy.
Pytanie czy Włochy zmądrzały ? Ale biorąc pod uwagę obecny kryzys jest to chyba mało prawdopodobne …
Myślę, że problem z pandemią pogłębi problem ze śmieciami …
Nie wiem, co z Italią pod względem śmieci.
Poglebi.
Milony zuzytych maseczek, ubran ochronnych, jednorazowego sprzetu medycznego…
To chyba wrozka bylam jak pisalam w lutym/marcu, ze archeologowie nazwa nasze czasy warstwa maseczek ochronnych.
To kiedy będzie wiadomo kto na absolutne 100% jest prezydentem USA … Bo nadal istnieją pewne wątpliwości … Czy Joe Biden czy Donald Trump ? @Szczery_do_BULU @birbant @okonek @benasek @collins02
Ja nie prorok.
14 grudnia zbiera sie Kolegium Elektorow
Ale co nie co pewnie słyszycie hehe Tak w ogóle to co Ciebie @birbant ostatnio interesuje bo odnoszę wrażenie, że niewiele
Zrobisz jak chcesz… Posłuchasz lub nie … Nie zmuszam …
Wiem, że masz uczulenie XD Ale tym razem ciekawa rozmowa na temat tego co się dzieje ostatnio na świecie …
Stąd moje powyższe pytanie…
Sam tytuł mnie zniechęcił. Ale ja to już kiedyś oglądałem…
JB mówi między innymi, że Macron marzy o co najmniej małej Jałcie … Czyli chce przekonać Rosję do sojuszu balansującego Chiny bez Ameryki … Co się Rosjanom naturalnie podoba …
Możliwe, że to Macron sprowokował Erdogana do eskalacji konfliktu na Górskim Karabachu …
Francja z Turcją się kłóciły o wpływy w Libii …
Hahahahaha!! Ten JB ma fantazję…
Luzik … Coś podobnego słuchałeś … Na temat II wojny światowej
Tytuł faktycznie potwierdzę, że jest zniechęcający, ale JB jest tutaj gościem, a sam wykład nie jest nieciekawy …
Ale naturalnie nie zmuszam
Jacek Bartosiak mówi, że Macron już dostaje pstyczka kijem od Niemców bo Niemcy złożyli coś w rodzaju “hołdu” (uproszczenie myślowe) USA…
A Macron faktycznie podejmował próby balansowania Turcji na Morzu Śródziemnym … Moim osobistym (A nie JB) zdaniem to mogło sprowokować Erdogana …
Na temat Trumpa to ja tyle mogę dziś dodać …