mogę zrozumieć - wiek, ludzie niestety miewają problemy związane z demencja i brakiem instynktu samozachowawczego, ale jednak propagandziści PiS powinni się zastanowić co ciemny lud może kupić jako prawdę objawiona?
Tylko, że, jak zeznają najbliżsi świadkowie, nie było żadnego listu, a staruszek przyniósł strajkującym herbatę w termosie i twierdził, że to jest PiS jest najgorszym rządem od 1989 roku. Na długi czas przed swą śmiercią. Rozmawiał pogodnie z ludźmi, a z rozmów tych wynikało, że popierał strajk. Dodawał ducha strajkującym i apelował o nieustępowanie.
teraz to dojdziesz co się stało? kobiety tez przecież biły policjantów.
niestety nie żyje człowiek, w która stronę byś nie patrzył ofiara tego szaleństwa jakie rozpętano w Polsce.
Nie wiadomo, dlaczego ten staruszek zmarł, ale huku nikt w pobliżu nie słyszał.
jeszcze troche i sie okaze, ze zabili go czy on zabil? ale w morderstwo byl zamieszany…
Na fb już meldują się ludzie, którzy mieli z nim kontakt i mówią zupełnie coś innego, niż podają media i oficjalny komunikat. Ciekawe co w tvp, info w tym tamacie?
tez jestem ciekawa.
ale sam fakt, ze jest tyle wersji swiadczy, ze ludzie juz sami nie wiedza czego sie spodziewac.
Tylu tam medyków i nikt nic?
polityka jest wszechobecna. Czas się przebranżowić nawet z rąbania kamieni. Tylko na co?
ratowali, ale ponoc sie nie udalo.
zacznij od kandydowania na radna.
Nie, nie…ja właśnie chcę dalej od polityki. Najlepiej coś, co można się uczyć samemu i być wynagradzanym na podstawie wiedzy a nie dorodnego cyca (z przeproszeniem). …a w moim przypadku już oklapniętego nieco.