A jednak mialem racje co do ewentualnego"arszeniku"
Ale dzieki!
Wspaniale!Kwiatkowska i Kowalewski robią cos genialnego ale i reszta jest kapitalna!Chyba najlepsza Śleszyńska jaką w życiu widziałem
Jak mi napisałeś o tym arszeniku to oniemiałem… No prawie odgadl Pomyślałem Ale tekst Kwiatkowskiej że trupa zabiera policja mnie kompletnie rozłożył
Oglądałem to bardzo dawno temu. Dzięki za przypomnienie.
Wybieram się do mojej chaty w dzikim lesie, przy okazji powłóczę się po okolicy.
Jak wszyscy uciekaja z miasta na wakacjie to się moze okazac, ze wlasnie najlepsze wakacje to balkon story z widokiem na najblizszy sklep z piwem?
Widok z balkonu na najbliższy sklep z piwem, bardzo pożytecznem jest, bo możemy widzieć dostawę tego piwa.
Co do tego miejsca, mam pewność kogo tam zastanę.
W to samo miejsce, co roku ubiegłym i tez tylko na kilka dni. Ale może jeszcze coś się dodatkowo wykluje?
Przyjedź do Kórnika. Magnolie w pełnym rozkwicie (początek, więc zdążysz)
A kurniki w Kórniku jeszcze są?
W ramach wolnego chowu kury po parku chodza. Przebrane za pawie pewnie? Albo labedzie, co by pod kolor Bialej Damy byc?
Dawno nie oglądałem takiego popisu aktorskiego w ramach teatru telewizji.Z pewnoscią teraz sobie coś wyszperam!
Była propozycja Wiedeń, ale z moim chłopakiem. Rozwalił się związek, więc nici z wyjazdu. Niedawno koleżanka podsunęła mi pomysł z Chorwacją, ale ostatecznie dogadałyśmy się, że może jednak lepiej pojechać do Krakowa.
Są, z dla od centrum, ale są Nawet kury w nich spotkasz, takie rosołowe, nie z biedronki