Veltins…Brzxmi litwsko… ale z Litwy znam tylko Svyturysa.Zresztą uwielbiam!
Przypomnij sobie reklamy na piersiach skoczków narciarskich. Veltins. Piwo średniej klasy oscylujące do wyższej. Lubię je,
Nie no coorna…Ty mi tu o skoczkach…hahahhahahha
![]()
Opisze swe wrazenia jak wrócę.Kurdowie mają swoje stanowisko bez wzggledu na pogode.Tylko musze tam dojść…
Faktycznie, dałem siary… u mnie 43, może dlatego?
Coorva…To juz nie żarty…
Az tyle???
Gorzej niz w Tunezji…
Tak, Przed dwoma godzinami było 36, Zaraz powietrze się zapali…
Mialem wczoraj zabawną scenke.Sprzątaczka powiedziala mi ze wybacza jesli mi nie staje…Bo wszyscy dostają na łeb ![]()
Intrepretacji jest przynajmniej kilka.Po pierwsze,cholera jest francusko algierska i na tym poprzestansmy ![]()
Hahahaha no patrz jaka dobra kobieta. Interpretacji kilka a i tak większość pomyśli to co ja ![]()
![]()
![]()
Dziś miałem taką sytuację. Przyjeżdża z zachodniej części Niemiec rodzinka. Oczywiście przyjmuje ich herzlich willkommen i takie tam. Potem przedstawiam się, mówię że jestem z Polski a facet mi na dzień dobry
– Znam trochę Polaków, znam…
– I co? Gdzie są co robią? Pytam.
– Wszyscy w więzieniu siedzą - odpowiedział.
Dodam, że facet był nad wyraz miły i przyjazny, ale tematu dalej nie ciągnąłem…
A on czasem nie razem z nimi? ![]()
Na szczęście jak pracuję, taką sytuację miałem pierwszy raz…
Co Wy tam robicie, że tak gorąco macie? …w starym piecu diabeł pali chyba ![]()
Sęk w tem, że nic nie da rady zrobić, nadal 43C,
buhahahahahah
![]()
Czasem nawet pointy nie trzeba…
No i podła ostatnia bariera…Jest 40
Zaczynam czuć własny smród
Współczuje u mnie polskie lato trochę pochmurno
Podzieliła byś się tym wentylatorem z potrzebującymi. Godzina tu, godzina tam, potem ty i tak do wieczora przed zaśnięciem ![]()
![]()
Mam jedną metę, gdzie jest taniej przed upałami a potem cena rośnie i tak się powtarza co cykl upałów. Mój taki sam dmucha u buczy jak odrzutowiec, ale się nie zepsuł jeszcze.
W Carrefour przy lodówkach z mrożonkami jest zbiegowisko ludzi by się ochłodzić. Wentylator trudno popsuć, powinien ci wystarczyć do emerytury, jak nie będziesz go obwieszać wilgotnymi np ręcznikami