A dla kazia serniczek… domowej roboty i mleko, bo lubi
O Ty spryciulo Ja tak robię z sąsiadkami… Jak któraś do mnie wpada, to wyciągam wszystko słodkie, co mam w domu i cieszę się jak wcinają. I nie myślę wtedy o sobie tylko o tym, jak im się jeszcze piękniej zaokrąglą bioderka
Ja bym się niczym nie podzieliła, bo ja nic słodkiego pochowanego w szafkach nie mam…
prócz cukru… kupuję i zaraz wszystko znika… wczoraj w drodze ze sklepu 3/4 czekolady - nawet połowy rodzicielce nie zostawiłam…
U mnie zawsze jest jedna szuflada pełna różnych słodyczy. Mnie nie kuszą. One są dla dzieci (jeśli jakieś wpadnie i zechce) i dla innych “odwiedzaczy”.
Tak to nie działa, najwyżej będziesz osłabioną, śpiąca itd. Możesz schudnąć dopiero gdy minie doba od postanowienia że będziesz chudsza. Mi nie przeszkadza czy będziesz chuda czy gruba - jesteś kobietą i tyle. Za dużo zwoii w mózgu się wam poskręcało z dietami, innością czy atrakcyjnością, jakbyście żyli dla innych a nie dla siebie, tyle że ci inni za was żyć nie będą nawet gdy będą atrakcyjni czy ładne - ładna miska to jedynie w gablotę do oglądania za szybą, ach jaka ona ładna
pasjansa komputerowego czy fizycznie z kart? ja juz nie pamietam kiedy karty w lapie trzymamalam, a w zyciu to mi nie wychodzi permanentnie
Ja moją wagę ! łazienkową niespecjalnie pilnuję, bardziej swoją choć bez przesądy, cukrzycy nie mam ale osobiście się badam, a słodkością nie przepuszczę okazji. Teraz skończyłem się opychać czekoladą bardzo gorzką, w pracy wafelki, jabłko
Al e ja się nie odchudzam… jestem na nadwyżce kalorycznej… mogę nawet ze 4 tys cal. zeżreć dziennie i nie ograniczam się…mam pewne powody ku temu… a i i tak więcej nie przytyje… a szkoda…powinnam być już gruba jak świnia:D a nie jestem…
Wyprzedzanie. To znaczy częściowo wyszło, bo wyprzedziłem, tylko zakosztowało to prawie $300
Tego pasjansa w kompie… chcialam wklejać po kolei fotki na jakim etapie jestem… i szukac pomocy… ale nie szło wrzucić screna tu… z tą końcówką pj coś tam…
Jak bym miał wybierać co wybrać - sernik czy np. dziewczynę ? to miałbym problem, jeśli by mi zależało na 2 rzeczach jednocześnie, opcja pośrednia to wybieram dziewczynę która zrobi / kupi sernik nieważne jaki - Wiedeński, Krakowski, po Japońsku, po Angielsku itd. a mleko to zamiennik alkoholu by nie kusił
Wyprzedzanie na zakręcie … ? ;p 300 ?czyli nieco więcej niż podawałeś… skasowali…
a co byś sobie za tą kaskę kupił gdybyś ją miał? aha napisałeś prawie więc się zgadza
ro wrzuc link
pasjanse sa czasem niemozliwe - ale mowie to z punktu widzena ukladacza papierowego.
To jest pasjans wgrany na komputerze… podejrzewam, że trafił się taki nie do ułożenia, bo próbowałam na kilka sposobów i cofałam rozkłady często… by wykonać inny możliwy ruch…zamknęłam już to okno…
No zaciekawiony jestem tym pasjansem, czy dużo tam logiki / myślenia
No ja też. Może bym sobie postawiła? Tak się mówi?
Ja każde słowo ważę zanim wypowiem, i się po nim nie wycofuję. Słowo droższe od pieniędzy. Mam swoją która usprawnia refleks, myślenie itd. więc jeśli pasjans jest podobny to czemu nie zaryzykować - nie wygram np. kasy czy telewizora
Tak się mówi. I mówi się jeszcze, że kobieta nie tylko pasjansa może postawić…,
Oj może może
Wiem co masz na myśli birbant, chodzi Ci o drewutnię? Ja pomagałam w jej budowie