Stawiam na Japonie.Moze nie do zera ale przy ich kosmicznym zaangazowaniu w obronie…A Wlosi po swojemu.Juz sa w kolejnej rundzie
To pierwszy live z igrzysk jaki ogladalem i od razu tak dobrze poszlo, musze zaczac ogladac czesiej chyba.
Też bym się skłaniał ku Japonii. Są u siebie, chcą grać dalej. Gdybyśmy z Iranem grali, jak z Japonią, Iran byłby rozbity.
Tymczasem przed nami solidnie poukładana Kanada. W ćwierćfinałach już jesteśmy, ale wygrana z Kanadyjczykami daje nam komfort pierwszego miejsca. Bo Włosi grają z Wenezuelą i tu wynik jest pewny. Mamy 2 pkt przewagi nad Italią.
Jak najbardziej, oglądaj. Życzę pozytywnych wrażeń, zresztą sobie też…
Rosjanie boleśnie przegrali z Francją 1:3 i Francja zapewniła sobie awans, na razie z czwartego miejsca. Gdybyśmy wygrali z Kanadą, a Francja została by na czwartym, to ćwierćfinał mielibyśmy z Francją.
No i już nie ma niepokonanych drużyn w siatce na tych igrzyskach. Każdy ma wtopiony przynajmniej jeden mecz.
A ja jutro liczę na naszą sztafetę mieszaną 4x400.
I sie zapetlilo bo teraz juz żaden wynik nie bedzie niespodzianką.Wszystko juz bylo i male co nieco sie tylko powtórzy.
Przyjrzalem sie raz jeszcze tabelom i u nas to pół biedy bo sprawa jest raczej jasna.Japonia musi wygrac i to wszystko
Ale ta druga grupa to juz istna ruletka dla lubiacych obstawiac wbrew notowaniom.Bo kto postawilby na Francje w meczu z Rosja po ich wygranej z Brazylią?
Oprócz mnie oczywiscie bo kiedy grywalem to tylko wyszukiwalem takich zestawów.
Gdybym byl kanadyjczykiem…Nadzieja by mnie nie opuszczala.To chyba najlepsze co moze druzyna.Pokazywac taką moc gdy nie jest sie faworytem…
Oni nie są tak mocni jak Polska ale są wspanialym kandydatem do bycia symbolem walki igrzysk.Nie mowiac juz o tym jaką robote wykonal ich selekcjoner!
Czekam na Joasie Linkiewicz…
Udalo sie!
Ale to dopiero pólfinał…
Motyl Majerski konczy jako 5…
Troche szkoda ale przynajmniej mielismy kilka finalów na tych igrzyskach…Marny ale postęp.
A na 800 m. mamy juz dwa polfinaly!
Jest moc polskich biegaczy!
Przynajmniej na razie…
Lisek w finale tyczki. Dwóch jego kolegów nie zakwalifikowało się. Eech…
Stary schemat.Ale Sobera byl o krok i skoro rezygnowal z ostatniej proby to chyba faktycznie,kontuzja…
Na Wojciechowskiego juz od dawna nie licze.
Moja ulubiona zawodniczka ktora bije rekordy i biega usmiechnieta…Pia Skrzyszowska jest w polfinale 100ppł.!
Kiedys polska konkurencja [Rabsztyn,Sukniewicz,Langer] a teraz po kontuzji Karoliny Kołeczek,i tak mamy Pię i Klaudie Siciarz w polfinalach…Gdyby Pia weszla do finalu…Będę pił!!!
Pozdrawiam z Łeby!
Podroz sentymentalna?
Nie ma medalu Piotr Myszka…Nasz żeglarz w klasie Rs-X zbliżal sie od tygodnia do podium po to by przed finalem go usuneli za falstart…
No przeciez szlag moze czlowieka trafić…
Fatalny bieg Joasi Józwik i koniec marzeń o finale na 800 m.
Jeeeeest!!!
Mamy zloto w sztafecie mieszanej!!! 4x400m.
Co za kapitalny bieg! I do tego kolejny rekord Europy!
Nareszcie!