Tokio 2020

taaaak!!! :+1: :yum: :+1: :yum: :+1:
Specjalnie na ten bieg w Łebie czekałem. :raised_hand: :grinning:
A teraz powrót do Golczewa.

1 polubienie

Ulga jaką poczułem moze sie równać jedynie z pierwszym łykiem piwa w 40 stopniowym upale.
Za 4 godziny gramy z Kanadą!

1 polubienie
1 polubienie

Ja to mam szczęście. Nasi z naszymi w siatkę na razie 2:0 w setach :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

No, ale łomot nasi naszym spuścili ! Dziesięciopunktowe przewagi ! Charakterni. Z drugiej strony nasi dzisiaj nie pokazali nic ciekawego, łatwo naszym było ograć naszych.
:joy: :joy:

2 polubienia

Opłacało się zarwać noc…

Co tu opisywać? Kanadyjczycy oprócz II seta nie istnieli w tym meczu. Nie to, że słabo grali, ale to, że nasi wspaniale. W tym spotkaniu widać było wyraźnie sens zasady, że gra się tak, jak przeciwnik pozwala. Tzn, nie pozwala, bo Polacy rywalom pozwalali tylko na bycie ich tłem.

Anita Włodarczyk dobrą odległością zapewniła sobie finał.

3 polubienia

A tymczasem w sąsiedniej grupie, Brazylia wymęczyła wygraną z Francją, 3:2, a to oznacza, że obie drużyny są w ćwierćfinale. Coraz prawdopobniejsza jest możliwość, że tam zagramy z Francją.

Takie zestaw.My przegrywamy z Iranem.Iran przegrywa z Kanadą a Kanada nie ma cienia szans z nami…
Typowanie w sporcie…
Póki nie wykładam kasy na stół,bywa zabawnie :joy:
Choć wcale tak być nie musi…Mecz z Francuzami… :thinking:
Jak dotąd,powinno być gładko.Ale czy tak będzie?

1 polubienie

Wszystkie trzy nasze młociarki są w finale…
Gorzej w wodzie…
K.Wasick piąta na 50m. [a ja czulem medal… :roll_eyes:]
I nasz żeglarki w 470,po raz pierwszy,zeszły z 1 miejsca…Tu jednak medalu chyba nic im nie odbierze bo po 6 wyscigach mialy…28 p. przewagi nad czwartymi Japonkami…

1 polubienie

Z Francją będzie okazja do rewanżu za LN.

1 polubienie

I jedno sie nie zmieni.Francuzi też będą chcieli wygrać :innocent:
Od tego momentu we wrózenie to ja sie juz bawić nie zamierzam…
Mam nadzieje ze to juz na tyle dojrzali panowie ze wreszcie zdobędą olimpijskie złoto,jako faktycznie nejlepsza druzyna świata.

1 polubienie

Zaczynam na to liczyć, ale faza pucharowa jest bezwzględna, a Francuzi na pewno nie odpuszczą. Ale komu mamy kibicować, jak nie Polakom?
Oglądałem wszystkie mecze naszych i jest powód do optymizmu. Do tej pory z meczu na mecz jest coraz lepiej.

A teraz biorę się za odsypianie tej nocy.

1 polubienie

Kanada nam leży.Tutaj wydawalo sie ze ta ekipa wyrwie sie z dotychczasowych schematów ale na naszych,łamią sobie zęby nie pierwszy raz.
A jak Japonia?Wygrali?

Z olimpijskich komentarzy…
“kto to wymyslił ze to wszystko jest tak wcześnie rano?”
Nie wiem…Trace juz wyczucie…Czy głupota miewa choć,jakiekolwiek granice???
To mi przypomina szkalujący program z lat 80-tych,dotyczący tych którym sie udalo urwać z komuny…
Przed kamerami pojawilo sie babsko ktore wyjechalo do Australii.I tekst,przez łzy:
“Ale ja nie wiedzialam ze to tak daleko…”
A moze po prostu jej za to zapłacili…
Nie takie rzeczy ludzie robili za pare srebrników…

2 polubienia

Problem polega na tym, ze wielu to robilo z “porywu serca”, bo nagle okazalo sie, ze nie tylko daleko to jeszcze myslec i pracowac (rowniez w sensie rozwoju i nauki wlasnej) trzeba. Niczego pod nos nie podstawia.

Pia Skrzyszowska zaraz po poludniu!
Juz sie nie moge doczekać!!!

1 polubienie

Typowe płaskoziemstwo.

1 polubienie

I do tego jutro :wink:?

1 polubienie

Ja nie znajduje kategorii.
Płascy to sekta.
A tutaj…Jak powiem glupota to nikt nie zwróci uwagi.
Jak nazwe to po imieniu to sie okaże ze wyraz jest niedozwolony…

2 polubienia

Płaskoziemstwo, to nie tylko sekta. Moim zdaniem, obejmuje znacznie więcej niż płaska Ziemia. :roll_eyes: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia