Tak, dokładnie chyba 1981 rok przed 1 notowaniem.
Jak ktos ma zupelnie drewniane ucho, to mógł tak sądzić
A było ich znacznie więcej niż tych optujących za Slade
Aż nabrałem ochoty by walnąć AC/DC tak jak lubię czyli z cyklu,“drżyjcie sąsiedzi”
Ale jak się nakręcę to potem na konkursie się nie skupię…
Głupie reklamy mają irytować swoją głupotą, aby ludzie dobrze zapamiętali produkt. Socjotechnika marketingowa.
I potem mamy faceta, z którego zona byłaby dumna, bo kupił idealny lek dla seniora, albo fecetke, która na randce zza pleców wyjmuje płyn do prania, bo to dzięki niemu jej sukienka wygląda jak nowa!
A potem okazuje się, że właściciele aptek to absolutna elita finansowa kraju.
I nawet dzika konkurencja w postaci 4 różnych aptek na jednym rogu im tego biznesu nie psuje.
Niezupełnie, największe kokosy zbijają firmy farmaceutyczne. Apteka to po prostu sklep, który radzi sobie raz lepiej , raz gorzej. W mojej okolicy padło już kilka aptek. A słyszał kto o bankructwie firmy farmaceutycznej? Pazerność tych firm w namawianiu ludzi do kupowania niepotrzebnych suplementów i pseudoleków doprowadziła do tego, że spadło do nich zaufanie, co zaowocowało m.in. teoriami spiskowymi na temat szczepionek w czasie pandemii.
Refren całkowicie obalał to przypuszczenie.Ale z drugiej strony, wielu miało jeszcze w głowie zabójstwo Lennona a odgrzebanie starych nagrań nie było takie bezpodstawne co niedaleka przyszłość miała przynajmniej kilka razy potwierdzić.
A co bylo z Marillion?
Jak ktos nie słyszał zapowiedzi to w głowę zachodził,co to za unikaty Genesis Czy tez jakieś niewydane projekty kogoś ze składu…
Ja jestem po przykrum wypadku, w dziecinstwie słoń mi ucho nieco przydepnał. Marillion i Genesis?
Nie było innej drogi,nie było innych skojarzeń…Podkreślam jednak,dla tych co nie znali,nie słyszeli zapowiedzi itp.
Ostatnio słuchałem listy prowadzonej przez Piotra Metza, zobaczymy jak się to rozwinie.
Po zamordowaniu Trójki przez Agnieszkę Kamińską
zacząłem słuchać stacji do których przenieśli się ludzie z Trójki, do radia 357 i Nowy Świat.
Je tez słucham 357 nawet byłem tam w studiu w czasie nadawania Polskiego Topu.
Ja podobnie choć rzadko…Natomiast wróciłem na krótkie,sobotnie programy do radia Poznań i to chyba największa niespodzianka dla mnie w tym roku.Nawet niezle to szło,głos po 22 latach rozpoznałem
Ostatnio w domu będąc,sluchałem dwa razy Trójki wieczorami i było fajnie.
Natomiast ta baba jest u mnie no. 1 na czarnej liście.Ona nawet nie wie że jej miejsce w historii to lata stalinowskie.Wyjątkowo perfidna,złośliwa i wyjątkowo głupia jeśli chodzi o sprawy czysto radiowe.
I oczywiście masz rację z tym morderstwem.Morderstwem a nie zabójstwem!!!
pierwsze miejsce w pierwszym notowaniu LPIII😁
Tak,to sobie przypomniałem…
Ale temat mozesz zmienić