Trójkowa lista

Tak, dokładnie chyba 1981 rok przed 1 notowaniem.

1 polubienie

Jak ktos ma zupelnie drewniane ucho, to mógł tak sądzić :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

A było ich znacznie więcej niż tych optujących za Slade :hugs:

1 polubienie

Oddzial Zamknięty…

Boska była ta lista wtedy…

1 polubienie

Wiem że była w pierwszym notowaniu,piosenka Kim Wilde.Czy akurat ta?Nie pamiętam…

1 polubienie
2 polubienia

Aż nabrałem ochoty by walnąć AC/DC tak jak lubię czyli z cyklu,“drżyjcie sąsiedzi” :joy:
Ale jak się nakręcę to potem na konkursie się nie skupię… :upside_down_face:

2 polubienia

Głupie reklamy mają irytować swoją głupotą, aby ludzie dobrze zapamiętali produkt. Socjotechnika marketingowa.
I potem mamy faceta, z którego zona byłaby dumna, bo kupił idealny lek dla seniora, albo fecetke, która na randce zza pleców wyjmuje płyn do prania, bo to dzięki niemu jej sukienka wygląda jak nowa!
A potem okazuje się, że właściciele aptek to absolutna elita finansowa kraju. :sunglasses:
I nawet dzika konkurencja w postaci 4 różnych aptek na jednym rogu im tego biznesu nie psuje.

Niezupełnie, największe kokosy zbijają firmy farmaceutyczne. Apteka to po prostu sklep, który radzi sobie raz lepiej , raz gorzej. W mojej okolicy padło już kilka aptek. A słyszał kto o bankructwie firmy farmaceutycznej? Pazerność tych firm w namawianiu ludzi do kupowania niepotrzebnych suplementów i pseudoleków doprowadziła do tego, że spadło do nich zaufanie, co zaowocowało m.in. teoriami spiskowymi na temat szczepionek w czasie pandemii.

3 polubienia

Refren całkowicie obalał to przypuszczenie.Ale z drugiej strony, wielu miało jeszcze w głowie zabójstwo Lennona a odgrzebanie starych nagrań nie było takie bezpodstawne co niedaleka przyszłość miała przynajmniej kilka razy potwierdzić.
A co bylo z Marillion?
Jak ktos nie słyszał zapowiedzi to w głowę zachodził,co to za unikaty Genesis :joy:Czy tez jakieś niewydane projekty kogoś ze składu…

1 polubienie

Ja jestem po przykrum wypadku, w dziecinstwie słoń mi ucho nieco przydepnał. :smiley_cat::smiley_cat::smiley_cat:Marillion i Genesis?

Nie było innej drogi,nie było innych skojarzeń…Podkreślam jednak,dla tych co nie znali,nie słyszeli zapowiedzi itp.

1 polubienie

Ostatnio słuchałem listy prowadzonej przez Piotra Metza, zobaczymy jak się to rozwinie.
Po zamordowaniu Trójki przez Agnieszkę Kamińską

zacząłem słuchać stacji do których przenieśli się ludzie z Trójki, do radia 357 i Nowy Świat.

2 polubienia

Je tez słucham 357 nawet byłem tam w studiu w czasie nadawania Polskiego Topu.

2 polubienia

Ja podobnie choć rzadko…Natomiast wróciłem na krótkie,sobotnie programy do radia Poznań i to chyba największa niespodzianka dla mnie w tym roku.Nawet niezle to szło,głos po 22 latach rozpoznałem :wink:
Ostatnio w domu będąc,sluchałem dwa razy Trójki wieczorami i było fajnie.
Natomiast ta baba jest u mnie no. 1 na czarnej liście.Ona nawet nie wie że jej miejsce w historii to lata stalinowskie.Wyjątkowo perfidna,złośliwa i wyjątkowo głupia jeśli chodzi o sprawy czysto radiowe.
I oczywiście masz rację z tym morderstwem.Morderstwem a nie zabójstwem!!! :rage:

2 polubienia

pierwsze miejsce w pierwszym notowaniu LPIII😁

1 polubienie

Tak,to sobie przypomniałem… :blush:

1 polubienie

Ale temat mozesz zmienić :melting_face::grin: