TVN w akcie zemsty zabral skoki tvp XD
Swoja droga to ciekawe bedzie ogladac skoki na glownej antenie TVN… przeciez do tvn w ogole sport nie pasuje. No zobaczymy xd
Kibicowi bedzie obojetne jaka stacja, byle nasi wygrywali
A czy zemsta? Na rynku telewizji nie zawsze mozna liczyc na interwencje i dwa miliardy od prezesa.
Walka z TVP o widza. Mają koncesję więc mogą walczyć. Ale wojny jeszcze nie wygrali.
Ciekawe co na to Kurski. Pewnie dostanie kolejny zastrzyk gotówki publicznej. Najwyżej nie będzie na medyków.
Ciekawe co TVPiS bedzie emitowac w tym czasie?
Wyscigi slimakow winnczkow?
Msze święte.
To nie TVN, a Discowery. PiS podskoczył do silniejszego i dostał klapsa.
Biorąc pod uwagę i tak malejącą liczbę oglądaczy kurwizji, da się więcej mszy, Zenka i będzie ok. A, że reklam mniej będzie? PiS zwiększy dotację i po sprawie.
Jeszcze dodaj że jak zabraknie pieniędzy to się wydrukuje
Już się drukuje i to jeszcze jak. Jest banknot 500, zaraz pojawi się 1000. Skąd ja to znam? Nowy pisowski “ład”.
Jeden pies
Niekoniecznie. To, że tvn należy do Discovery, nie świadczy, że to jeden pies. Sam tvn, gówno by zrobił. A Discovery ich “połaskotał” i pokazał PiSowi ich miejsce w szeregu. Tyle wart jest ten rząd. Czego się nie dotkną…, lipa…
Star Wars też należy do Disneya też powiesz że jeden pies? Chyba nie
Sadzac po poziomie ostatnich produkcji z serii wojen? Myszek Miki to uniwersytet.
Jak wprowadzą 1000 zł to już będzie taka inflacja że głowa mała gorzej jeszcze jak komuś jeszcze przyjdzie do głowy zrobić 10 000 zł to już nawet nie chce myśleć przy tym drukowaniu szczególnie
Juz jest projekt 1000, ma byc z kobietą
Je stawiam na Hanne Gronkiewicz-Waltz.
Wiem czytałem o tym na banknocie ma być królowa Jadwiga Andegaweńska
Co będzie to bedzie.
Ale dlugiego zycia pomyslowi nie wróżę jak ruszy inflacja.
Podobno że banknot ma być wprowadzony dopiero do 2028 roku w tym czasie to może się PiS rozlecieć (miejmy nadzieję choć wiadomo co o niej mówią ale na zmądrzenie wyborców PiS to raczej bym nie liczył)
Ta zmoheryzowana moze nie doczekac.
No i w covidzie nadzieja
Nie mają wyjścia, muszą wprowadzić. Nowy Ład, za pusty pieniądz. Będzie i 2000, i 5000.
Już nieoficjalnie jest ponad 6%, a przyznają się do 5,8%.