TVP bez skoków narciarskich!

Już Glapiński zapowiedział.

1 polubienie

Ja jeszcze pamiętam jak płaciłem 1 złotówkę za oranżadę w woreczku z lodówki(świństwo jeśli chodzi o skład) a kilka lat później 10000, 20000 200000,500000, 1000000 itd. Obecnie może być podobnie.

2 polubienia

Jak PiS jeszcze porządzi, to możemy robić zakłady, na której liczbie się to zatrzyma.

3 polubienia

Odpowiedź na pytanie ile kosztuje chleb zdezaktualizowała się. Chleb który kupuję podrożał z 4,99 do 5,99. Dziś byłem na autogazie… Za PO gaz 1,89 dziś za PIS 3,00 bo wojenki się zachciało z Rosją i kupują “tańszy gaz z USA”

2 polubienia

A z kim oni, oprócz San Escobar, wojenki nie mają? :shushing_face:

2 polubienia

Z Watykanem.

1 polubienie

Oj, oj, coś tam nasi biskupi podpadli, a na papieża też u nas narzekają pewne pisowskie kręgi…

2 polubienia

Jak to z kim? Z USA z naszym partnerem od którego kupujemy złom przepraszam raczej kupowaliśmy złom pardon sprzęt wojenny @anon18020312

2 polubienia

My mamy swojego papieża w Toruniu on jest ważniejszy

3 polubienia

Bo siła naszej armii, to dostateczna ilość klęczników, różańców, książeczek do nabożeństwa i duża ilość kapelanów. Jak do tego dołożymy siłę modlitwy i wodę święconą, to nikt nam nie podskoczy. Na co nam wtedy nowoczesna broń?

A to tego partyzanci Macierewicza i jesteśmy potęgą militarną… Tylko, żeby im lasów nie zdążyli wyciąć… :rofl: :joy:

4 polubienia

Biskupi nie PIS

Troszkę wiem o tym sprzęcie… Mam w rodzinie kogoś kto pracuje w zakładach lotniczych.

Z dziennika partyzanta…

Poniedziałek: Goniliśmy Niemców po lesie.
Wtorek: Niemcy nas gonili po lesie.
Środa: Goniliśmy Niemców po lesie.
Czwartek: Niemcy nas gonili po lesie.
Piątek: Goniliśmy Niemców po lesie.
Sobota: Niemcy nas gonili po lesie.
Niedziela: Gajowy nas wypie*dolił z lasu.

3 polubienia

W biznesie nie ma sentymentów, liczy się kasa, biznes plan można zmieniać do woli, jeśli można kasę pomnożyć z głową

1 polubienie

Dotacje są przychodem, podobnie abonament. Stratą dla TVP będą wpływy z reklam i to boli

Coś na rzeczy, zatem jest, bo jak objęła tron, to skarbiec świecił pustkami. Po jej tatusiu Ludwiku Węgierskim.

2 polubienia

A przychód nie jest opodatkowany. Dopiero dochód jest.

1 polubienie

Się ciesz że nie Jadwiga Kaczyńska. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A ja właśnie o niej pomyślałem

1 polubienie

Kobieta która sobie dorobiła życiorys…

1 polubienie