Już Glapiński zapowiedział.
Ja jeszcze pamiętam jak płaciłem 1 złotówkę za oranżadę w woreczku z lodówki(świństwo jeśli chodzi o skład) a kilka lat później 10000, 20000 200000,500000, 1000000 itd. Obecnie może być podobnie.
Jak PiS jeszcze porządzi, to możemy robić zakłady, na której liczbie się to zatrzyma.
Odpowiedź na pytanie ile kosztuje chleb zdezaktualizowała się. Chleb który kupuję podrożał z 4,99 do 5,99. Dziś byłem na autogazie… Za PO gaz 1,89 dziś za PIS 3,00 bo wojenki się zachciało z Rosją i kupują “tańszy gaz z USA”
A z kim oni, oprócz San Escobar, wojenki nie mają?
Z Watykanem.
Oj, oj, coś tam nasi biskupi podpadli, a na papieża też u nas narzekają pewne pisowskie kręgi…
Jak to z kim? Z USA z naszym partnerem od którego kupujemy złom przepraszam raczej kupowaliśmy złom pardon sprzęt wojenny @anon18020312
My mamy swojego papieża w Toruniu on jest ważniejszy
Bo siła naszej armii, to dostateczna ilość klęczników, różańców, książeczek do nabożeństwa i duża ilość kapelanów. Jak do tego dołożymy siłę modlitwy i wodę święconą, to nikt nam nie podskoczy. Na co nam wtedy nowoczesna broń?
A to tego partyzanci Macierewicza i jesteśmy potęgą militarną… Tylko, żeby im lasów nie zdążyli wyciąć…
Biskupi nie PIS
Troszkę wiem o tym sprzęcie… Mam w rodzinie kogoś kto pracuje w zakładach lotniczych.
Z dziennika partyzanta…
Poniedziałek: Goniliśmy Niemców po lesie.
Wtorek: Niemcy nas gonili po lesie.
Środa: Goniliśmy Niemców po lesie.
Czwartek: Niemcy nas gonili po lesie.
Piątek: Goniliśmy Niemców po lesie.
Sobota: Niemcy nas gonili po lesie.
Niedziela: Gajowy nas wypie*dolił z lasu.
W biznesie nie ma sentymentów, liczy się kasa, biznes plan można zmieniać do woli, jeśli można kasę pomnożyć z głową
Dotacje są przychodem, podobnie abonament. Stratą dla TVP będą wpływy z reklam i to boli
Coś na rzeczy, zatem jest, bo jak objęła tron, to skarbiec świecił pustkami. Po jej tatusiu Ludwiku Węgierskim.
A przychód nie jest opodatkowany. Dopiero dochód jest.
Się ciesz że nie Jadwiga Kaczyńska.
A ja właśnie o niej pomyślałem
Kobieta która sobie dorobiła życiorys…