Czyli złom? Bo F 35 co kupili to produkowali chyba od 2004 roku
Na złom tego nie kupią bo to wojskowe. F35 kupili bez licencji na aktualizację osprzętu…to są latające skarbonki.
Czyli skupują sprzed i wyciągają z niego części?
Nieee. Nasi jeżdżą po UE i z złomów części wyciągają. Uwierzysz że do F16 Polacy jeździli po części do Rumuni? Ja bym nie wierzył jak by teść nie był na takim wyjeździe.
Co za różnica, na jakim kanale będę oglądała sport? Byle zobaczyć Polaków na podium. A kanały? niech sobie walczą, mnie, jako widza nie zdobędą (tylko film i sport oglądam i to rzadko)
Tak? Będzie mniej? To może zacznę coś oglądać? Bo przez reklamy i polityków bojkotuję TV
Dla mnie na odwrót. Nie ważne który kanał wyłączę z oglądania gdy będą nudne skoki.
Nudne? Na nie tak fascynujące jak gimnastyka akrobatyczna, ale kibicuję naszym, więc oglądam (tak, tak, wiem, już kiedyś zakwalifikowano mnie do nacjonalistów, bo lubię widzieć Polaków na podium, a tym bardziej słyszeć nasz hymn-trudno, tak już mam ). Mam bardzo mieszane uczucia co do sposobu oceniania skoków, ale to już inny temat.
To moja ocena i moje zdanie.
Ja nie próbuję namawiać Cię na oglądanie skoków, tylko wyjaśniam, dlaczego ja je oglądam
Wypluj to.
Znajac tych świrów?
Na razie prezes szczesliwy, bo banknot kolekcjonerski (konia z rzedem - co to za wynalazek?) z bratem bedzie. Przy odrobinie wyobrazni? Suski sie moze nabierze?
Przeciez kazdy wie ze to z polska polityka nic nie ma wspolnego xd
Inflacja to jest efekt polityki PiSu i to że ceny poszły do góry z racji wspomnianej inflacji (choć nie mówię że Covid też nie miał na to wpływu) i to że PiS szurał Rosji też
Ceny gazu to nie tylko polski problem.
Mamy swoista wojne gazowa, tak jak swego czasu, w latach 70 kryzys zwiazany z ropa naftowa.
Surowce energetycznie pod wieloma wzgledami sa idealnym przedmiotem spekulacji
Z zemsty? Za co? Przecież PIS taki dobry…
Ma i to sporo.
Paliwo wszędzie zdrożało, ale nie tak drastycznie, jak w Polsce. Praktycznie, kto pobiera 500+, a ma auto, ten po trzech tankowaniach do pełna, już oddaje tę kasę. A dokładają się do tego, ci, co nie pobierają tego świadczenia.
W calej europie wielka inflacja i paliwo drogie, ale to efekt pisu tez? A to zbieg okolicznosci moze i gdyby teraz nie rzadzil pis to polska bylaby znowu zielona wysoa na tle rosnacej drozyzny w reszcie europy
W Europie powyżej 2%, w Polsce 6%. Drobna różnica.
Zmieniam temat. Wczoraj od dwóch kolesi wygrałem po 50 euro, bo postawiłem, że Kownacki przegra rewanż z Heleniusem.
Nie ogladalem Kownackiego ale na 5.30 na wielką walke wstałem i obejrzalem jak Tyson wali murzyna po mordzie
Od początku kariery nie robil na mnie… wrazenia ten Kownacki XD Farta chyba mial i tyle xd
Zgadzam się z Tobą całkowicie odnośnie Kownackiego. Skończy, jak Szpilka.