TVP bez skoków narciarskich!

Czyli złom? Bo F 35 co kupili to produkowali chyba od 2004 roku

1 polubienie

Na złom tego nie kupią bo to wojskowe. F35 kupili bez licencji na aktualizację osprzętu…to są latające skarbonki.

2 polubienia

Czyli skupują sprzed i wyciągają z niego części?

Nieee. Nasi jeżdżą po UE i z złomów części wyciągają. Uwierzysz że do F16 Polacy jeździli po części do Rumuni? Ja bym nie wierzył jak by teść nie był na takim wyjeździe.

2 polubienia

Co za różnica, na jakim kanale będę oglądała sport? Byle zobaczyć Polaków na podium. A kanały? niech sobie walczą, mnie, jako widza nie zdobędą (tylko film i sport oglądam i to rzadko) :slight_smile:

2 polubienia

Tak? Będzie mniej? To może zacznę coś oglądać? Bo przez reklamy i polityków bojkotuję TV :wink:

2 polubienia

Dla mnie na odwrót. Nie ważne który kanał wyłączę z oglądania gdy będą nudne skoki.

1 polubienie

Nudne? Na nie tak fascynujące jak gimnastyka akrobatyczna, ale kibicuję naszym, więc oglądam (tak, tak, wiem, już kiedyś zakwalifikowano mnie do nacjonalistów, bo lubię widzieć Polaków na podium, a tym bardziej słyszeć nasz hymn-trudno, tak już mam :innocent: ). Mam bardzo mieszane uczucia co do sposobu oceniania skoków, ale to już inny temat.

2 polubienia

To moja ocena i moje zdanie.

1 polubienie

Ja nie próbuję namawiać Cię na oglądanie skoków, tylko wyjaśniam, dlaczego ja je oglądam :slight_smile:

Wypluj to.
Znajac tych świrów?
Na razie prezes szczesliwy, bo banknot kolekcjonerski (konia z rzedem - co to za wynalazek?) z bratem bedzie. Przy odrobinie wyobrazni? Suski sie moze nabierze?

Przeciez kazdy wie ze to z polska polityka nic nie ma wspolnego xd

Inflacja to jest efekt polityki PiSu i to że ceny poszły do góry z racji wspomnianej inflacji (choć nie mówię że Covid też nie miał na to wpływu) i to że PiS szurał Rosji też

2 polubienia

Ceny gazu to nie tylko polski problem.
Mamy swoista wojne gazowa, tak jak swego czasu, w latach 70 kryzys zwiazany z ropa naftowa.
Surowce energetycznie pod wieloma wzgledami sa idealnym przedmiotem spekulacji

1 polubienie

Z zemsty? Za co? Przecież PIS taki dobry…

Ma i to sporo.
Paliwo wszędzie zdrożało, ale nie tak drastycznie, jak w Polsce. Praktycznie, kto pobiera 500+, a ma auto, ten po trzech tankowaniach do pełna, już oddaje tę kasę. A dokładają się do tego, ci, co nie pobierają tego świadczenia.

1 polubienie

W calej europie wielka inflacja i paliwo drogie, ale to efekt pisu tez? A to zbieg okolicznosci moze i gdyby teraz nie rzadzil pis to polska bylaby znowu zielona wysoa na tle rosnacej drozyzny w reszcie europy

W Europie powyżej 2%, w Polsce 6%. Drobna różnica.

Zmieniam temat. Wczoraj od dwóch kolesi wygrałem po 50 euro, bo postawiłem, że Kownacki przegra rewanż z Heleniusem.

1 polubienie

Nie ogladalem Kownackiego ale na 5.30 na wielką walke wstałem i obejrzalem jak Tyson wali murzyna po mordzie :rofl:

Od początku kariery nie robil na mnie… wrazenia ten Kownacki XD Farta chyba mial i tyle xd

1 polubienie

Zgadzam się z Tobą całkowicie odnośnie Kownackiego. Skończy, jak Szpilka.

1 polubienie