No, chyba super!
To była jakaś stacja radiowa niezależna od władzy? To nie do pomyślenia… Moze wróca te czasy w Polsce XD
Mimo wszystko,jesli to bedzie radio internetowe,pozostanie niszowe.
Ale cale szczescie ze jest ta inicjatywa i ze ona sie najwyrazniej powiedzie.Na przekor politycznej zarazie,na przekor ciezkim buciorom chamstwa i wszelakiej czerni,na przekor dyktaturze glupoty stacji komercyjnych ktore procz chamskiej muzyki potrafią jedynie calymi godzinami zachwycac sie samymi sobą…I wmawiac Ci drogi sluchaczu,ze cudowni to oni są “własnie dla ciebie”
Zobaczymy…Gdzie w tym wszystkim,zgubił mi sie Piotr Baron,moj ulubiony,trojkowy prezenter…Chyba bylem kiedys dosyć podobny
Jako ze jest zapotrzebowanie,moze z tego chaosu wyłoni sie nowa planeta?
Co ty wiesz o Trójce?
birbant,daj spokoj bo zacznie sie zasmiecanie mojego tematu ktory jest mi wyjatkowo bliski,choć niewesoły…
Tak. Jest niewesoły, ale potrzebny. Brak Trójki i mnie przygnębia.
Swego czasu,balem sie ze ta bariera nigdy nie pęknie.Ze bedzie duszenie emocji i dyktatura najgorszego typa baby na stołku.
I w tym miejscu musze podkreslic ze dwukrotnie mialem w swej karierze do czynienia z typami kobiet wrecz potwornymi,ktorym oddawanie radiowej władzy,mozna bylo nazywac wrecz sabotażem.
Nie mam pojecia i nie wnikam w to,na czym to polega ale ta menda ktora mieni sie byc prezesem Trojki,bedąc zdecydowanie osobą najgorszą,wcale nie jest/nie byłaby jedyną…
Temat byłby na osobną rozmowe ale…Nikt tu nie ma najmniejszego doswoadczenia w mediach wiec nikt nie odpowie,jak to sie dzieje…A mam w rekawie kilka takich historii,po ktorych od razu upada argument ze kobieta “lagodzi obyczaje”…
No to pytam przecież chyba co? Xd
Wyjaśnię Ci to innym razem, pośpiechu nie ma. W każdym razie ludzie pracujący w Trójce stworzyli wspaniałe radio. Jeszcze za komuny. Teraz jest to rozwalane.
Podobnie zrobiono z jedną najlepszych stadnin koni w Europie.
co do niszowosci radia?
kwestia zasiegu
5G swoje zrobi
konie zaprzyjaznily sie ze szczurami
ja dzis mialam cooocsia podobnego w kwestii zatoki swin w wydaniu hiszpanska lessba plus
pogonilam kota, co zabawne moj niewidzialny wrog zostal moim przyjacielem
Obawiam sie tradycyjne odbiorniki,tworzyłyby zdecydowaną przewagę.Zresztą nie wiem,moze cos sie juz zmienilo.
Ale wiadomo ze najbardziej rozganieci ze sprawami internetu,sa jednak ludzie mlodzi lub bardzo młodzi.Trojka od dawna juz,nie byla dla nich radiem i,biorąc pod uwage jak bardzo wspolczesna młodzież rozni sie chocby od tej z lat 80-tych,mam nadzieje ze nigdy nie bedzie.
ja licze na przewage swiata niewidzialnego na widzialnym
pogon za Bizancjum? greków w sensie filozofii to lubie
Młodzież wcale nie słucha radia. Mają YT i serwisy streamingowe. Muzyka w telefonie na życzenie.
I niech tak zostanie! I niech nikomu nie przychodzi wiecej do glowy tzw.“poszerzanie targetu”
Wtedy będzie trzeba postawić na komercyjną papę. I trójka przestanie być trójką.
Wlasnie do tego zmierzam.A dzialo sie juz tak na moich oczach z tzw.“zlotymi przebojami”.Dzisiaj malo kto pamieta ze radio to,otrzymalo licencje na…jazz!
A teraz nieoczekiwany zwrot akcji.
Kuba Strzyczkowski,nowym dyrektorem Trojki!
Wspanialy radiowy dziennikarz,wzor dla kazdego chyba,prowadzacego audycje slowno muzyczne,z naciskiem na słowo.
Uda mu sie przywrocic jakosć,stan personalny sprzed lat? Ilu przyjdzie spowrotem…I co z radiem internetowym?
Gdyby Trojka sie odrodziła a to nowe radio osiagneło jej status,byłoby bajecznie!Byłby wreszcie WYBÓR…Czy to jednak mozliwe?
Trzymam kciuki za Kubę.I chcialbym go ostrzec przed żmiją Kaminską ktora nie spocznie w swej pogardzie i próbach sobotowania wszelkiej jakości.
Coś mi tu nieładnie pachnie. Ale pożyjemy, zobaczymy.
Istnieje i taka mozliwość.Ale nie wprowadzajmy sowieckiej urawniłowki.Nie kazdy widzi swoje miejsce na jakimś blizej nieokreslonym marginesie.Poza tym,kazdy kto choc przez chwile"walczył o wolność",walczył z pewnoscią i o wolny wybór.
Niemena tez kiedys skutecznie oskarzano o kolaboracje z WRONAMI…Sa tacy co sie przed kłamstwem nie cofną a leci to goovno zawsze w strone tych ktorzy"coś robią".Dziwne jakies,prawda?