Tylko arogancja władzy?

Bez dziennikarzy nic nie zrobi. Trójka to teraz Nowy świat.

2 polubienia

Nie wydaję wyroków, po prostu wyrażam pewna obawę. Przyszłość okaże.

Trzech juz postanowilo wrócić.
Jedno co mnie niepokoi to jeszcze nie zaczął a juz w wywiadzie dla wp. wspomina o odmladzaniu…
Nie wierze by akurat on nie rozumial na czym polegal i polega w ludzkiej pamieci,fenomen Trojki.
To tak jakby chciec Rolling Stonesow,zastapic Oasis :exploding_head:

1 polubienie

Niech sie zdecydują. Po co zbierali na Nowy świat?

Dla mnie, na razie, to władze gaszą pożar, który wywołały. Do wyborów ingerować w nic nie będą. Szaragowy poseł nie docenił siły rażenia Trójki.

1 polubienie

Oni akurat nie z tych na Nowy Swiat…
Mowimy jednak o gronie,malej spolecznosci liczacej ok.50 osob.Moze mniej,moze wiecej,nie licząc strony technicznej.
Wierz mi,jest rzeczą ABSOLUTNIE wykluczoną aby wszyscy mysleli tak samo.A i zdezorientowanych nie brak.Jak i tych o ktorych wiemy na tyle malo ze nie sposob okreslic z kim przystawali.
Pracowalem w 6 stacjach radiowych.W Trojce jedynie bylem 2 razy…Czego by nie rzec,Trojka to klub gentlemanow w porownaniu z np."zlotymi przebojami"czy “s”,z ktorej w ostatniej chwili zwiałem…

1 polubienie

To akurat bylo do przewidzenia.Pytanie jak i czyim kosztem.ZWRACAM po raz kolejny uwage na żmije Kaminską.
Jeszcze o niej uslyszymy… :rage:

1 polubienie

Jakoś nie wierzę w odbudowę trójki. Ludzie się zawiedli. Nowy dyrektor może nie pomóc. Trzeba by wydać oświadczenie o całkowitej apolityczności, chęci naprawy i przykładnym ukaraniu tych którzy zdjęli Kazika.

1 polubienie

W to tez zainteresowani polityka nie uwierzą.
Musieliby poznikac wszyscy ci co reprezentuja na antenie konkretne gazety.Wtedy jednak radio zaczynaloby od zera…Na to chyba nikogo nie stać…
Ciekaw jestem w ktorą strone to pojdzie.Trojka nigdy nie byla tubą polityczna a tylko w latach 80-tych,byla antyjaruzelskim bastionem.
Dzisiaj nie powinno byc juz potrzeby by wszystko szmacic polityką.Mann i Magda Jethon to rozumieją.
Kuba chce o wszystkim rozmawiac i kazdemu dac głos…Ok. W koncu to jego sztandarowy program.
Juz skasowalem Trojke ale dla niego podłacze znowu,przynajmniej na jakis czas.

1 polubienie

Odbudowa Trójki jest możliwa. Ludzie są jej głodni. Ale nie może się skundlić nawet za cenę przeżycia.

1 polubienie

Będą dwie trójki i żadnej nie wyjdzie to na dobre.

Dlaczego? Jest wybór.

1 polubienie

Na szczescie to nie wybory miss polonia i miss Polska.Tam zwalczanie sie jest posmiewiskiem na arenie Europy[jesli ten cyrk dalej trwa].
Tutaj jest to nawet wskazane.Dlaczego tylko tlum,czerń lub szara masa ma miec tysiac stacji komercyjnych lub lokalnych a ludzie ktorzy radia SŁUCHAJĄ,mieliby sie zatkać jedną i to z łaski?

2 polubienia

Z tego co pamietam i z tego co wiem,to uczciwy portret czlowieka ktory jak kot,chodzi wlasnymi sciezkami.I przynajmniej na teraz,poki znowu jakis"cenckiewicz"nie obleje go goovnem,trzymam kciuki.

2 polubienia

Wlaśnie czekałam co o nim napiszesz, bo ja się nie znam!

Jak dotąd,zawsze,tylko i wyłącznie,chwaliłem go i jako radiowca,chwalic nie przestanę.
Od czasu jak zaczął swe popoludniówki samodzielnie opatrywać muzycznie,moj szacunek jeszcze wzrósł.
Nigdy dotad jednak nie był dyrektorem.A na tym stołku juz nawet Kaczkowski sie sparzył.

1 polubienie
1 polubienie

Nie dziwie sie.Mann ma swoje lata.Wszystko co najlepsze juz za nim.Mialby na koniec kariery a moze odpukac,nawet zycia,byc targany jak sztubak na dużej przerwie w szkole?
I kto zareczy ze to wszystko pójdzie w dobrą strone?
Trzymam kciuki za obie stacje.Aby sie nie dały polityce i chamom wcisnietym w garnitury.

2 polubienia

Oto słowo pańskie.

1 polubienie
2 polubienia