Widać wyrażnie że medale już rozdane.Jazdy na czas też nie da się wygrać ![]()
Będę się zle czuł,po raz pierwszy,bez medalu ![]()
Ale jakaś walka musi być!
Medale jeszcze nie zostały rozdane. Ostatnio sam się zmierzyłem z podobnym zadaniem, zresztą takze tu je przedstawiłem. Wiem, ze nie jest łatwo, ale ja własnie takie lubię. Tu nie ściągniesz z netu, nikt Ci nie podpowie…
Musisz liczyc na samego siebie!
Łatwiej mają ci, co mają czas, więcej cierpliwosci i bogatsze słownictwo.
No, ale tego Ci kolego chyba nie brakuje?
Ja dopiero trzy słowa skrzyżowałem. ![]()
Może jeszcze jedno uda mi się wcisnąć.
To dawaj, nie przejmuj się głupotami!
Czas sam sobie ograniczam,jak już pisałem.
Róznice punktowe są widoczne gołym okiem.
Oczywiście że na słownictwo nie narzekam ale to tylko polowa prawdy.Masz tu bowiem jedynie WYBRANE litery!
I nie mogę się skupić bo mnie energia rozpiera…Wróciłem właśnie ze szpitala,po tzw. ultrasound scan i"rutynowym"urology.I…jestem zdrów jak szczeniak,jak powiedział dowcipniś,hinduski pan doctor ![]()
Wyłącz ten tempomat i dawaj z całej rury!
Przeciez dopiero bylo 40% tego, co trzeba zrobić. Jak znam zycie, część nie wytrzyma tempa… A to jak widać, sprinterskie…
Zawodnicy z 3,pierwszych miejsc,musieliby chyba pochlać i spaść z hukiem pod stół by nie dokończyć krzyżówki.Poza tym,wspominałeś że będzie ich 5[?]…No to gdzie tu miejsce na dokonania?
Jak Ci się uda “rozbić bank”, czyli ułożyć maksa, jestes w stanie spokojnie wejsc na podium. To caly czas jest mozliwe.
No tak…Teoretycznie tak!
Kiedyś nam trener tłumaczył, że jak się nie startuje, no to się nie startuje, ale jeśli już, to trzeba dokończyć to, co się zaczęło. Wykazujesz się @collins02 tzw. “duchem sportowym”, więc jestem zupełnie spokojna o to, że nie odpadniesz, tylko wytrwasz, cały czas starając się o jak najlepszy wynik.
Usiluje układać.
Poza tym wyszlo, ze szczepic mnie chcieli nadgorliwicy, bo coś im się w systemie pomieszalo.
Ale spacerek do przychodni zaliczony.
Na razie mam pięć słów, a pozakonkursowej jeszcze nie ruszylam.
A to masz jak w banku. ![]()
Miałem 4…I gdybym miał jeszcze jedno"r",zamiast pieprzonego"y",zgłosiłbym się po jakieś 20 punktów…
No ale…doopa zimna…
@benasek , decydującym czynnikiem jest czas :((
Myślisz, że tydzień to za mało?
Lepsze 15p niz 10 a 10 lepsze niz 5.
Tak starzy indianie wieczorem przy ognisku mawiali…
Potem sobie poprawisz.
@benasek , ja nie w tym sensie. Pisząc o czasie mam na myśli, kto ile ma prywatnie do dyspozycji tego czasu.
O ironio jestem na urlopie,a jednak mam mocno ograniczony czas :(( No cóż , niczyja to wina, po prostu … życie.
UWAGA, kolejna wersja mojej krzyżówki:
MENAYE - rafa w pobliżu wybrzeża Francji
Pionowo:
PAKT (wspak)
TEIA (wspak) - gmina w Hiszpanii
Policzyłem na 27 pkt. Zgadza się?
Za tą krzyżówkę jest 30 p. Za chwilę uzupełnię ranking i diagramy.
Za tą krzyżówkę jest 28 p. Za chwilę uzupełnię ranking i diagramy.