Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Widać wyrażnie że medale już rozdane.Jazdy na czas też nie da się wygrać :wink:
Będę się zle czuł,po raz pierwszy,bez medalu :smirk:
Ale jakaś walka musi być!

1 polubienie

Medale jeszcze nie zostały rozdane. Ostatnio sam się zmierzyłem z podobnym zadaniem, zresztą takze tu je przedstawiłem. Wiem, ze nie jest łatwo, ale ja własnie takie lubię. Tu nie ściągniesz z netu, nikt Ci nie podpowie…
Musisz liczyc na samego siebie!
Łatwiej mają ci, co mają czas, więcej cierpliwosci i bogatsze słownictwo.
No, ale tego Ci kolego chyba nie brakuje?

3 polubienia

Ja dopiero trzy słowa skrzyżowałem. :man_shrugging:

Może jeszcze jedno uda mi się wcisnąć.

2 polubienia

To dawaj, nie przejmuj się głupotami!

2 polubienia

Czas sam sobie ograniczam,jak już pisałem.
Róznice punktowe są widoczne gołym okiem.
Oczywiście że na słownictwo nie narzekam ale to tylko polowa prawdy.Masz tu bowiem jedynie WYBRANE litery!
I nie mogę się skupić bo mnie energia rozpiera…Wróciłem właśnie ze szpitala,po tzw. ultrasound scan i"rutynowym"urology.I…jestem zdrów jak szczeniak,jak powiedział dowcipniś,hinduski pan doctor :laughing:

3 polubienia

Wyłącz ten tempomat i dawaj z całej rury!

Przeciez dopiero bylo 40% tego, co trzeba zrobić. Jak znam zycie, część nie wytrzyma tempa… A to jak widać, sprinterskie…

2 polubienia

Zawodnicy z 3,pierwszych miejsc,musieliby chyba pochlać i spaść z hukiem pod stół by nie dokończyć krzyżówki.Poza tym,wspominałeś że będzie ich 5[?]…No to gdzie tu miejsce na dokonania?

2 polubienia

Jak Ci się uda “rozbić bank”, czyli ułożyć maksa, jestes w stanie spokojnie wejsc na podium. To caly czas jest mozliwe.

1 polubienie

No tak…Teoretycznie tak!

1 polubienie

Kiedyś nam trener tłumaczył, że jak się nie startuje, no to się nie startuje, ale jeśli już, to trzeba dokończyć to, co się zaczęło. Wykazujesz się @collins02 tzw. “duchem sportowym”, więc jestem zupełnie spokojna o to, że nie odpadniesz, tylko wytrwasz, cały czas starając się o jak najlepszy wynik.

4 polubienia

Usiluje układać.
Poza tym wyszlo, ze szczepic mnie chcieli nadgorliwicy, bo coś im się w systemie pomieszalo.
Ale spacerek do przychodni zaliczony.
Na razie mam pięć słów, a pozakonkursowej jeszcze nie ruszylam.

3 polubienia

A to masz jak w banku. :blush:

3 polubienia

Miałem 4…I gdybym miał jeszcze jedno"r",zamiast pieprzonego"y",zgłosiłbym się po jakieś 20 punktów…
No ale…doopa zimna…

4 polubienia

@benasek , decydującym czynnikiem jest czas :((

2 polubienia

Myślisz, że tydzień to za mało?

2 polubienia

Lepsze 15p niz 10 a 10 lepsze niz 5.
Tak starzy indianie wieczorem przy ognisku mawiali…
Potem sobie poprawisz.

3 polubienia

@benasek , ja nie w tym sensie. Pisząc o czasie mam na myśli, kto ile ma prywatnie do dyspozycji tego czasu.
O ironio jestem na urlopie,a jednak mam mocno ograniczony czas :(( No cóż , niczyja to wina, po prostu … życie.

3 polubienia

UWAGA, kolejna wersja mojej krzyżówki:

MENAYE - rafa w pobliżu wybrzeża Francji

Pionowo:
PAKT (wspak)
TEIA (wspak) - gmina w Hiszpanii

Policzyłem na 27 pkt. Zgadza się?

2 polubienia

Za tą krzyżówkę jest 30 p. Za chwilę uzupełnię ranking i diagramy.

3 polubienia

Za tą krzyżówkę jest 28 p. Za chwilę uzupełnię ranking i diagramy.

2 polubienia