Nie wiem o jakich śladach mówisz. Układam mniej niż Ty, a moją pasją (po dekupażu, czytaniu, gotowaniu i robótkach ręcznych) jest zdobywanie informacji/wiedzy w każdej dziedzinie. Mam jej tak malutko.
Ja mysle, ze kazdy z nas tutaj ma sporą wiedzę i nie jest źle, jesli chcemy się nią podzielić. @joko w kwestii robótek i innych prac ręcznych? Dekupaż bardzo mi się podoba, na malutkich przedmiotach trochę probowalam, ale z braku czasu , grafika przeszło do kategorii "na później " a dobrze jest miec jakis cel w życiu.
I z tego się ciesz. Przyjdzie czas i czasu wolnego będziesz miał aż nadto. I wcale nie będzie Cię to cieszyło. Posłuchaj starego człowieka, młodzieńcze…
Mam tego w ch… Ale czasami zapełniam w 110%, jak ostatnio. A teraz delektuję się tym, że nie mam nic do zrobienia oprócz podstawowych spraw. I na ten przykładowy przykład teraz warzę sobie gulasz wołowy zapijając piwkiem. Trzeciem…, czwarte w tle. No i tu zaglądywam…
Ja czekam na dostawe, na dzis zaplanowana wątróbka z cebulką na jutro papryko gulasz z kurzych żołądków a pozniej to pomyślę.
Fakt, że nareszcie mam czas na przypomnienie sobie co to wlasnorecznie przygotowany obiad?
Człowieku,nie ma o tym mowy!!!
Możliwy jest jedynie brak zdrowia czy wytrzymałości,jak obecnie.
Zresztą…Co Ty chrzanisz?
Podobno w tygodniu nie byłeś w stanie zmieścić sie z lekturą czegoś co miałeś skończyć “do soboty”.Ty?Emeryt?
joko już prawie wspięła się na sam szczyt, zostały jej tylko 3 kroki …
Tak w ogóle to mam pytanie. Zbliża się koniec. Ten można zorganizować w różny sposób. Jak w regulaminie stoi od samego początku, jest możliwość uhonorowania chrabąszczem również drugiego miejsca.
Są w takim razie dwie możliwości (obie zgodne z regułami gry).
Pierwsza możliwość:
Jeden żuk dla kogoś z 1 miejsca a drugi w drodze losowania.
Druga możliwość:
Jeden żuk za 1 miejsce, kolejny - drugi za drugie miejsce (tu jednak będzie trzeba zorganizować jedną krzyżówkę więcej by dać czas żukom się rozmnożyć), a trzeci jak się wykluje, przekazać w drodze losowania.
Osoba z 1 miejsca już by w tej dogrywce rzecz jasna udziału nie brała. Jakaś nagroda prócz żuka przecież być musi.