Tak, wiem o tem. Inaczej bym go nie zapodał w krzyżówce . Pogodę mam dziwaczną od wczoraj. Było już -3C, ad od wczoraj mam 18. Kontrast ten łagodzę Krombacherkiem.
Dawaj te 3 krzyżówki. Super pomysł.
Tak, wiem o tem. Inaczej bym go nie zapodał w krzyżówce . Pogodę mam dziwaczną od wczoraj. Było już -3C, ad od wczoraj mam 18. Kontrast ten łagodzę Krombacherkiem.
Dawaj te 3 krzyżówki. Super pomysł.
To czemu żeś nic nie wygęgał? Zrobiłem z siebie sknerę i kombinatora! A wiadomo, ze ja … no wiadomo
Nie, nie w grudniu, bo będę musiała zrezygnować Teraz mam masę konkursów przedświątecznych, organizację Zabawy Andrzejkowej, no i wzmożony wolontariat, jak to zawsze przed świętami. A i zarobić trochę na kartkach też bym chciała
Ale mówi się trudno. Chciałabym…
Ale czasu będzie miesiąc a te krzyżowki to nie takie jak do tej pory. Znacznie łatwiejsze…
Nie będę się upierała, dawaj te krzyżówki, ale sam widzisz ile mam zaległych pantrop, obiecuję że będę się starała. Czyli 3 szt, ale wszystkie do 20-do?
przodowniczka pracy…jak się tak będziesz sprężać i spinać to ci pamięci ubędzie jak mi
To nie tylko rozrywki umysłowe, ale też sport , tak dla równowagi - coś dla ducha, coś dla ciała.
Rozumiem Cię bo i ja mam z pantropami zastój … Od tygodnia czy dwóch nie pojawiła się nowa. Już się co niektórzy dopytują:
– A co z wilgą? Gdzie wilga, czy ją tam w Pakistanie nie zjedli?
Nie mam czasu! Jutro znów na 24h do roboty, w niedzielę też. Oczywiście prócz normalnej pracki. Już o wymyślaniu nie wspomnę. Ale nie wolno się nam poddawać. Tobie Gra, jak widać do tej pory idzie … No sama popatrz na szanowne punkty. Czasu nie masz a rezultat piękny!
Dobrze, że ja nie gram z Wami, bo bym co tydzień płakał, żem ostatni i nie widzę peletonu …
Czasu naprawdę będzie bardzo dużo. Podejrzewam, że aż za, ale już napisałem, to nie będę zmieniał.
Jak widać, przejąłem tę domniemaną Twoją rolę. Peletonu nie widzę. Ale nie płaczę, tylko ambitnie przebieram temy pedałamy.
a 3 razy po jednej do rozwiązania na tydzień? - odpisz, proszę
Wyplujnij te słowo…,
3 krzyżówki i termin z tymi trzema do 20 grudnia, więc co niektórzy zapewne zapomną i będzie trzeba przypominać.
No, to trochę ułatwia :), a teraz spadam, przygotuję się do kolejnego zadania, tym razem konkursu scrapowiego:)
O mnie rozmawiasz…, hę…?
Gdzie ja napisałem abstynenci?
Słownik mi robi żarciki czy kolega birbant?
Bom się zagapił z temy punktamy. Ale nic się nie stało. Dopatrzyłeś się sprawiedliwości.
Widzisz, jak TY się zagapiłeś, to nic się nie stało…
Ale ja jak się o tym dowiedziałem - O mało co nie dostałem zawału, tak się przejąłem…
Koniecznie, zatem browca otwieraj, koniecznie. Tylko to ratuje sprawę.
Za tą krzyżówkę jest 37 punktów:
CUNOW 3
UNADY 0 (Nic nie znalazłem)
EDA 3
EMY 3
AGATY 4
KOREK 4
CUDAK 4
UNAGO 2 (wspak Oganu - muzeum na Łotwie)
KNA 3 (wiele firm w Europie)
ARY 4
ODETE 3
WYMYK 4
Masz razem 151 p
Tylko ogórki poszły ze szkłem…