Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Tak, wiem o tem. Inaczej bym go nie zapodał w krzyżówce :crazy_face:. Pogodę mam dziwaczną od wczoraj. Było już -3C, ad od wczoraj mam 18. Kontrast ten łagodzę Krombacherkiem.

Dawaj te 3 krzyżówki. Super pomysł. :+1: :beer:

1 polubienie

To czemu żeś nic nie wygęgał? Zrobiłem z siebie sknerę i kombinatora! A wiadomo, ze ja … no wiadomo :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Nie, nie w grudniu, bo będę musiała zrezygnować :frowning: Teraz mam masę konkursów przedświątecznych, organizację Zabawy Andrzejkowej, no i wzmożony wolontariat, jak to zawsze przed świętami. A i zarobić trochę na kartkach też bym chciała :slight_smile:
Ale mówi się trudno. Chciałabym…

2 polubienia

Ale czasu będzie miesiąc a te krzyżowki to nie takie jak do tej pory. Znacznie łatwiejsze…

3 polubienia

Nie będę się upierała, dawaj te krzyżówki, ale sam widzisz ile mam zaległych pantrop, obiecuję że będę się starała. Czyli 3 szt, ale wszystkie do 20-do?

3 polubienia

przodowniczka pracy…jak się tak będziesz sprężać i spinać to ci pamięci ubędzie jak mi :face_with_head_bandage:

1 polubienie

To nie tylko rozrywki umysłowe, ale też sport , tak dla równowagi - coś dla ducha, coś dla ciała. :slight_smile:

1 polubienie

Rozumiem Cię bo i ja mam z pantropami zastój … Od tygodnia czy dwóch nie pojawiła się nowa. Już się co niektórzy dopytują:
– A co z wilgą? Gdzie wilga, czy ją tam w Pakistanie nie zjedli?

Nie mam czasu! Jutro znów na 24h do roboty, w niedzielę też. Oczywiście prócz normalnej pracki. Już o wymyślaniu nie wspomnę. Ale nie wolno się nam poddawać. Tobie Gra, jak widać do tej pory idzie … No sama popatrz na szanowne punkty. Czasu nie masz a rezultat piękny!
Dobrze, że ja nie gram z Wami, bo bym co tydzień płakał, żem ostatni i nie widzę peletonu …

Czasu naprawdę będzie bardzo dużo. Podejrzewam, że aż za, ale już napisałem, to nie będę zmieniał.

3 polubienia

Jak widać, przejąłem tę domniemaną Twoją rolę. Peletonu nie widzę. Ale nie płaczę, tylko ambitnie przebieram temy pedałamy. :joy:

1 polubienie

a 3 razy po jednej do rozwiązania na tydzień? - odpisz, proszę :slight_smile:

2 polubienia

Wyplujnij te słowo…, :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

3 krzyżówki i termin z tymi trzema do 20 grudnia, więc co niektórzy zapewne zapomną i będzie trzeba przypominać.

3 polubienia

No, to trochę ułatwia :), a teraz spadam, przygotuję się do kolejnego zadania, tym razem konkursu scrapowiego:)

2 polubienia

O mnie rozmawiasz…, hę…?

1 polubienie

Gdzie ja napisałem abstynenci?

Słownik mi robi żarciki czy kolega birbant? :grin: :beers:

1 polubienie

Bom się zagapił z temy punktamy. Ale nic się nie stało. Dopatrzyłeś się sprawiedliwości. :+1:

2 polubienia

Widzisz, jak TY się zagapiłeś, to nic się nie stało…

Ale ja jak się o tym dowiedziałem - O mało co nie dostałem zawału, tak się przejąłem…

2 polubienia

Koniecznie, zatem browca otwieraj, koniecznie. Tylko to ratuje sprawę. :beer:

2 polubienia

Za tą krzyżówkę jest 37 punktów:

CUNOW 3
UNADY 0 (Nic nie znalazłem)
EDA 3
EMY 3
AGATY 4
KOREK 4

CUDAK 4
UNAGO 2 (wspak Oganu - muzeum na Łotwie)
KNA 3 (wiele firm w Europie)
ARY 4
ODETE 3
WYMYK 4

Masz razem 151 p

Tylko ogórki poszły ze szkłem…