Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Dziękuję :grin: :cherry_blossom:

3 polubienia

Czyli co?
Prawie miesiąc na 3 krzyżówki.
Kolejność jak mniemam, dowolna.
I jak rozumiem,żadnych"miedzyczasów",meldunków z trasy wyścigu itp…Pełna tajemnica a rozstrzygnięcia 20.12 o godz. 20 [czasu polskiego],tak?

1 polubienie

Dokładnie tak. Aby nie było nudno. Jak znam życie, to dopóki zabawa się nie zakończy, od czasu do czasu się przecież tu spotkamy chociaż ja nieco bardziej już zajmę się żukami. Nie zapominajmy, że po wyłonieniu zawodnika z 2 miejsca jeszcze czekają nas emocje losowania o 3 żuka. Jak widzisz, będzie co robić do świąt.

2 polubienia

Ja raczej od 13 do 19 będę wyłączony więc postaram się energiczniej, wszystko zakończyć do 13.12.I to chyba się uda :innocent:
Jeszcze jedno…
Jesli szybko coś zrobię i wyślę Ci na priva, to otrzymam odpowiedź?Czy muszę czekać do 20.12 w pełnej nieświadomości? :innocent:

1 polubienie

Punktową to pewnie otrzymasz, ale dotyczaca tylko Twojej części. Tak to zrozumialam? W końcu pod choinke niespodzianka musi być :wink::smile:

2 polubienia

Dostaniesz taką odpowiedź, jaką będę mógł dać, czyli tylko ile Ty masz punktów. Nie będę mógł powiedzieć, czy są od Ciebie lepsi.
Zapytasz czemu tak?
Już odpowiadam.
Dlatego, że jeśli byłoby inaczej, nikt wcześniej mi krzyżówek nie poda, bo powie że ja zdradzę jego, że się tak wyrażę tajemnicę i będzie trzymał ją do ostatniej chwili.

3 polubienia

Dobrze sie doliczylam? Za kazda jest max 24 punkty?

1 polubienie

Czyli wysyłać tylko po jednym rozwiązaniu? Nie mona poprawić swojej pracy?

1 polubienie

Można wysyłać do oporu i pojedynczo lub w grupie. Jak się komu podoba.

1 polubienie

:grin: :grin: :grin:
Słusznie!

1 polubienie

Zuch dziewczyna, dokładnie tak. W teorii za każdą 24p x3 = 72p
Jednak z mojego pobieżnego spojrzenia na to (będę także z Wami próbował, a co mi tam!) to osiągnięcie maksa będzie graniczyć z cudem. Jednak będę próbował.

2 polubienia

Znając Twoje możliwości można mieć pewność, że trzy maksy zrobisz i jeszcze będziesz płakał, że chcesz następną krzyżówke na czwartego maksa :grin:

3 polubienia

Teraz to ja dla mistrzyni zajmę się żukiem. Dopóki ten nie będzie gotowy, nie ma mowy o jakichs zabawach i konkursach… Taka moja rola. :grin:

4 polubienia

@benasek czy ty masz jakis program do ukladania tych krzyżówek? Po poludniu napisalismy ze mqjq byc 3 zadania a ty 2 godziny później masz juz wszystkie gotowe! :hushed::hushed::hushed:

3 polubienia

Podejrzewam, że niektórzy mają zapasy :wink:

3 polubienia

Kolega @benasek ma zaprzyjaznione stadko “ghostwriterów”.
Chodza na 4 łapkach, w dziecinstwie piły mleko, jedzą rybki co dobrze wywa na spryt i inteligencje :wink:
To czesc zespołu

3 polubienia

One były gotowe na przedwczoraj. Zreszta mam ich więcej, ale na razie zostańmy przy tym, co jest, bo nam zbrzydną :grin:

Nie ma nic gorszego jak zła kobieta i obrzydła krzyżówka :grin:

4 polubienia

Jeszcze może byc skwasniale piwo i przypalona owsianka…

3 polubienia

Albo ciepła wódka :slight_smile:

2 polubienia

Wodka jak wódka, ale gin-tonic bez lodu?

1 polubienie