Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Nuta literowo polowanie kałach wspak,
od szpilki ona, zgadniesz wszak. :stuck_out_tongue_winking_eye: :crazy_face:

4 polubienia

Kiedy jest koniec składania ułożonych, wysoko punktowanych krzyżówek? Czy koleżanka @okonek zdążyła?

3 polubienia

Własnie miałem dzis przypomnieć, że zostało do końca 25 h i 18 minut…

4 polubienia

No wiadomo… Znowu wyczułam, że miałeś przypomnieć i…przypomniałam. Pozbawiam Cię wszystkich należnych Ci przyjemności wyprzedzając Cię w niektórych czynnościach :grin:

3 polubienia

Nic się nie stało. W regulaminie nie jest wspomniane, że trzeba przypominać, ale nie zaszkodzi… Jutro więc poznamy kolejnego zawodnika, któremu będzie należał się żuk.

3 polubienia

Planuję kibicowanie. Plany nie zawsze udaje się zrealizować, ale mam nadzieję, że tym razem tak.

3 polubienia

To ja tez pokibicuję wszystkim - piosenką.

3 polubienia

dobrze, że nie llorando

Czyli będę w pracy.I już raczej nic nie wymyślę bo jutro rodzinka przylatuje.Niemniej,sama"ceremonia" będzie wieczorem,TUTAJ,tak?

2 polubienia

Tak, tu nasze podworko, więc proponuje tutaj :sparkles::2nd_place_medal::sparkles:

2 polubienia

A @okonek cichutko siedzi. Pewnie zapomniała i nie zrobiła i nie chce się przyznać. Wiem, że prowadzący jej nie zdradzi i nie piśnie ani słowa, ale podejrzewam, że słusznie wyczuwam.

1 polubienie

Hmmm rzutem na taśmę cos spróbuję. Mańana

Zacznam nienawidziec spółgłoski ś

2 polubienia

To od nich układanie zaczynaj (poziom/pion), a potem to samo się ułoży.

2 polubienia

A jak inaczej?próby eliminacji z upzywoilejowanej pozycji? Uny sa klopotliwe.

1 polubienie

O kurcze! To jutro! Zapomnialem

2 polubienia

Ja pamiętam, ale jesteście bystrzejsi :thinking:

A ja nie zapomniałem, a ja nie zapomniałem…! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Ożeż Ty chwalipięto! :wink: A takiego skromniutkiego zawsze udajesz :grin:

2 polubienia

Ja się tylko pochwaliłem, że udało mi się nie zapomnieć. Tylko teraz zapomniałem, czego udało mi się nie zapomnieć? :shushing_face: :joy:

2 polubienia

A Ty ułożyłeś wszystkie trzy czy tylko pierwszą a o pozostałych zapomniałeś? Przy takiej pamięci, to nigdy nic nie wiadomo :thinking: :grin:

1 polubienie