Nuta literowo polowanie kałach wspak,
od szpilki ona, zgadniesz wszak.
Kiedy jest koniec składania ułożonych, wysoko punktowanych krzyżówek? Czy koleżanka @okonek zdążyła?
Własnie miałem dzis przypomnieć, że zostało do końca 25 h i 18 minut…
No wiadomo… Znowu wyczułam, że miałeś przypomnieć i…przypomniałam. Pozbawiam Cię wszystkich należnych Ci przyjemności wyprzedzając Cię w niektórych czynnościach
Nic się nie stało. W regulaminie nie jest wspomniane, że trzeba przypominać, ale nie zaszkodzi… Jutro więc poznamy kolejnego zawodnika, któremu będzie należał się żuk.
Planuję kibicowanie. Plany nie zawsze udaje się zrealizować, ale mam nadzieję, że tym razem tak.
dobrze, że nie llorando
Czyli będę w pracy.I już raczej nic nie wymyślę bo jutro rodzinka przylatuje.Niemniej,sama"ceremonia" będzie wieczorem,TUTAJ,tak?
Tak, tu nasze podworko, więc proponuje tutaj
A @okonek cichutko siedzi. Pewnie zapomniała i nie zrobiła i nie chce się przyznać. Wiem, że prowadzący jej nie zdradzi i nie piśnie ani słowa, ale podejrzewam, że słusznie wyczuwam.
Hmmm rzutem na taśmę cos spróbuję. Mańana
Zacznam nienawidziec spółgłoski ś
To od nich układanie zaczynaj (poziom/pion), a potem to samo się ułoży.
A jak inaczej?próby eliminacji z upzywoilejowanej pozycji? Uny sa klopotliwe.
O kurcze! To jutro! Zapomnialem
Ja pamiętam, ale jesteście bystrzejsi
A ja nie zapomniałem, a ja nie zapomniałem…!
Ożeż Ty chwalipięto! A takiego skromniutkiego zawsze udajesz
Ja się tylko pochwaliłem, że udało mi się nie zapomnieć. Tylko teraz zapomniałem, czego udało mi się nie zapomnieć?
A Ty ułożyłeś wszystkie trzy czy tylko pierwszą a o pozostałych zapomniałeś? Przy takiej pamięci, to nigdy nic nie wiadomo