Zapodacie?
( ktoś w poprzednim pytanku zasugerował to pytanie chyba @birbant zatem czekamy… na propozycje.)
Pewnie macie sporo takich ulubionych, wybierzcie te naj, naj , naj… albo te które się waszej pamięci trzymają… po prostu…
Zapodacie?
( ktoś w poprzednim pytanku zasugerował to pytanie chyba @birbant zatem czekamy… na propozycje.)
Pewnie macie sporo takich ulubionych, wybierzcie te naj, naj , naj… albo te które się waszej pamięci trzymają… po prostu…
Yyyyy, yyyy nie wiem
“Jutro też będzie dzień…
Pomyślę o tym jutro.”
“Bar wzięty!”
Bar wzięty…
“Co tam panie w polityce? Chińczyki trzymają sie mocno?”
skojarzenie zerojedynkowe?
„Kończ waść, wstydu oszczędź”
“Waść jesteś przez rozum ciety i na umyśle szwankujesz”
“Baśka…Nie pojedziesz!”
itd,itp…
@birbant chyba spi?
bo nam by sie dostalo?
podeprze sie pismem obrazkowym
Śpi albo czyta bo na sport nie reaguje.A nawet na teksty big beatowych piosenek.
Pamietam co sie dzialo gdy podczas odcinka"Genialny plan pułkownika Krafta"[Stawka…],uprzedzilem Hansa o pare sekund,cytując,“Ty jeszcze wierzysz tej starej świni?” [pod adresem Ericha Gettinga,o samym Krafcie"]
Zrobila sie osobna impreza!
Bo to akurat,kopalnia cytatów.Nasz byly kolega tysiaca nickow ze starego forum,dałby czadu!!!
stare forum?
czas for jako takich to ciesze sie, ze one byly
jak to mawial Stirlitz temat do przemyslenia
jestesmy pokoleniem, ktore nie umiera w wojnach
dzieci wybrane?
eutanazja czy seppuku? (zapewniam, ze sa to dwie rozne metody sprowadzające sie do tego samego efektu)
Kubusiu, jak się pisze “Miłość”?
Prosiaczku - miłość się nie pisze, miłość się czuje.
Czy jakoś tak…
narysuj mi baranka
Też lubię “Małego Księcia”
Ojciec prać?
ja wole Kubusia
dalabym troche Lema, i z nowych cos z Wedrowycza?
Też wolę Kubusia, dlatego mój cytat, to jego słowa, ale Małego Księcia też lubię.
książki dla doroslych
Każdemu utkwiły różne cytaty. I to jest fajne
Gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zglupiałby od tego…
I złodziejstwo też musi być…
Posłusznie melduję panie oberleutnant, że w domu wszystko w porządku, tylko kot zeżarł kanarka…
To są 3 pierwsze cytaty, które przyszły mi do głowy z mojej ulubionej książki. Znam ich dużo więcej. A z innej to: - zrobić ryjek, sześć, zrobić ryjek, sześć…
A z jeszcze innej: - Na szczyt można wejść, ale z niego już wszystkie drogi prowadzą w dół…