Kasza gryczana ze skwarkami? - mniam
Kurde, trzeba coś ugotować
Pływałam dzisiaj po moim mieście, suszę się, jeszcze nie jestem na etapie gotowania
Leje jak z cebra.
Mi to mówisz? Godzinę temu do domu wróciłam, wszystko mokre. Parasol miałam.
Menu zależy od mojej mamy
Ja też przemoczony. Lało jak cholera.
W pewnym momencie zamknęłam parasolkę, było mi już wszystko jedno.
Pech chciał, że musieliśmy dzisiaj załatwić 3 ważne sprawy.
Urośniesz l
chcesz kolege @birbant kasza otruc?
nic nie pichce.
zimne piwo i bulka polana oliwa z pomidorem i czosnkiem na wierzchu
Po co? Fajnie mieć 165 w kapeluszu.
Żal.
Pewnie że fajnie, dołóż jeszcze z 10 cm na szpilki i będzie cacy
W deszczu na szpilkach, przemoknięta jak kura mknie i co rusz potyka się… kapelusz wiatr zwiewa… wszystkiego się odechciewa
Kaziu, ale Ty cwany jesteś… Spróbuj tak cały dzień w 10cm. nogołomaczach pochodzić Troszkę męczące to jest
Zrazy i kiełbasa pieką się w piekarniku, a potem brak pomysłu, kusi mnie ryż albo makaron i sos z pieczarek, przebieram się, z pracy wróciłem,
Na letnią porę, nie mam ani jednej pary szpilek. Ino same trampki, adidasy
Nie znam się na szpilkach - kiedyś jako dziecko próbowałem i przeszłam kilka metrów, potem moje dziecko - córka też chciała i do dziś się nie nauczyła, butów pełna szafa i z ubraniami podobnie - bluzki suknie do wyboru do koloru ładne a ona płacze że nie ma w czym chodzić. To jakiś fenomen kobiety, dużo nowych pokópowane do leżenia w szafach, a ja w 2 parach spodni aż. Wiem że do szpilek trzeba się przyzwyczaić - podziwiałem pielęgniarkę w szpilkach na udarowym, śmigała jak małoletnia - ten klap klap był taki romantyczny
Brawo - dla kobiety to najzdrowsze obuwie, szpilki dobre do biegu przez płotki
Narobiłeś mi apetytu na makaron z sosem. niedługo kolacja. Chyba zrobię
Łał kapelusz ! To ty musisz być gwiazdą albo celebrytka. Kapelusz albo opaska na włosy bardzo wizualnie odmładza