United Cup 2023

Nie odpowiem Tobie na to pytanie. Ze mało mądry jestem na to. :joy:

Później wrzucę w tym temacie jeszcze moje spostrzeżenia odnośnie gry naszych na U.C. Obejrzałem teraz parę powtórek z tego, co oglądałem na bieżąco, czyli… z całego turnieju. :grinning:

1 polubienie

No bo jeśli już ktoś porusza temat owych kwalifikacji to powinien się odnieść do obecnej sytuacji.Naszym najlepszym deblista jest Jan Zieliński…
Niestety,ani śladu informacji w necie…Typowe :unamused:

1 polubienie

Właśne oglądam turniej WTA w Adelajdzie - Haddad Maria vs Pawluczenkowa. Mam też zaliczoną do tej pory naszą Plus Ligę czyli siatkę.
I będą zaliczał nadal. Włoską takowoż. Nie ma to jak emerytura… :grinning:
I też się tu wypowiem w tym temacie. W tej chwili odrywam się od kompa.
Ale wrócę…

Niestety…

1 polubienie

Nie strasz :smiling_face_with_three_hearts::rofl::rofl::rofl:

No,faktycznie.MARZE o emeryturze już od dziecka.
Na szczęście wg.angielskich przepisów,moge już teraz korzystać z odłożonych kwot [pension scheme] :blush:

Emerytura to wycofanie na z gory zapracowane pozycje, nie utrata praw cywilnych zwiazanych z brakiem zdolności nabywczych.

No I?
Bo nie kumam kontekstu…

System emerytalny.
Ty jestes w brytyjskim

No wiem…Natomiast nie wiem co ma jakaś utrata praw do korzystania z wolnego czasu emeryta…

Dowiesz sie. System ZUS nawet nie udaje, ze traktuje cie jak chlopa panszczyznianego

Z braku adekwatnego tematu, szybka wzmianka tutaj…
W meczu o awans do grupy światowej Pucharu Davisa,Polacy prowadzą z Uzbekistanem 2:0.
To ze Hurkacz załatwi sprawę z tenisista z 7 setki rankingu, nikt nie wątpił…I wygrana 6:1;6:2 mówi sama za siebie.
Większych emocji można było oczekiwać w meczu niezwykle utalentowanego Maksa Kasnikowskiego z kolejnym,anonimowym Uzbekiem.Na szczęście maks stanął na wysokości zadania i wygrał pewnie 6:1;6:3,posylajac…9 asów!
Oby to był początek marszu w górę tabeli naszego talentu!!!