Urodzinowo!

Dziś obchodzi urodziny nasz (mój) sympatyczny Kolega @Antykwa. Wszystkiego naj, naj, naj.
Życzę Ci Zygmuncie samych spokojnych i zdrowych kolejnych dni. :kissing_heart:
Kto się przyłączy??

Drogi mój przyjacielu @Antykwa
niech pełna zdrowia życia Twego tykwa.

Do tego, miliona zagadek zrobienia
i szczęścia zwykłego nieuniknienia.

I zamiast goryczy, więcej słodyczy
birbant Antykwie szczerze życzy… :blush: :beer:

@birbant humorystycznie o Zygmuncie ! https://www.youtube.com/watch?v=fI1wzuD5Beg

@Antykwa mam nadzieję ,że poczucie humoru masz takie jak ongiś??? :smiling_face_with_three_hearts:

Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia,powodzenia i wielu interesujących obserwacji!
Udanego dnia,zlotej polskiej jesieni,smacznego :innocent:
I może jeszcze to…

Za następną poleconą ksiazke z Opola

??? :thinking:

Oj tajemnicy nie ma
image

Spełnienia marzeń życzę.
Posiłki nadciągają :wink:

20201022_165400

Kat-z-toporem

No Zdrówka i radości mnóstwa!

Przyznam że nie spodziewałem się że Ty @witch, tak rzadko odwiedzająca te strony, będziesz o tym dniu pamiętała. Ale widać “stara miłość nie rdzewieje”. image
Serdecznie Ci dziękuję za pamięć i życzenia. Przy okazji Tobie/Wam wszystkim wzajemnie życzę pomyślności i zdrowia, a Tobie osobiście gratuluję sukcesu w postaci uzbierania całej potrzebnej kwoty w akcji ‘dla Zosi’ którą tutaj nam zaszczepiłaś. Taką informację nadesłała Fundacja.

Nie bój nic, jeszcze trochę tego poczucia zostało.
A linka uruchomię sobie ciut później, bo teraz muszę nadrobić zaległości w czytaniu.

Dziękuję wszystkim za miłe, urozmaicone i serdeczne życzenia. Wiem że na Waszą pamięć i życzliwość zawsze mogę liczyć więc jestem tylko mile zaskoczony

Ja z kolei chciałbym złożyć życzenia zdrowia i pomyślności:
Catherine Deneuve – aktorce, Urszuli Dudziak – wokalistce i Andrzejowi Supronowi – b. zapaśnikowi.
1a
Jednocześnie wyrazy szacunku i moje osobiste wyrazy uznania za dokonania życiowe przekazuję dla:
Franciszka Liszta – kompozytora i pianisty, Georges’a Brassens’a – piosenkarza, Karola Miarki – działacza śląskiego oraz sportowców: Lwa Jaszyna – bramkarza rosyjskiego i Henryka Jaskuły – żeglarza.

Wszystkie te osoby też dziś obchodzą swoje urodziny albo obchodziliby je, gdyby los im pozwolił dożyć.

Ja się przyłączam,jakżeby inaczej!
Wszystkiego co najlepsze!!!

Ja też przyłączam się do życzeń. Dużo zdrówka! :slightly_smiling_face:

@Antykwa jak sam widzisz - lubię zaskakiwać (czasami samą siebie też) :slight_smile:
Co do dat mam pamięć “doskonałą”. Z tym, że ramach “higieny umysłu” niektóre wypieram z pamięci :grinning:
Co do tej “miłości” to nie przesadzaj - jeszcze wyjdzie na to, że to miłość nieodwzajemniona :stuck_out_tongue_winking_eye:

@okonek czyżby Ireneusz Mróz???

Nie odpowiedz masz w okladce

Nie Ireneusz tylko Remigiusz. Rodowity opolanin. Podobnie jak Maciej Siembieda.
Książkę polecam. image Sympatyczna rozrywka.