Tych zdjęć nie zaliczam do kategorii drogadopubu chociaż na drodze do pubu były robione. To jest hasło osty.
Ale podziwiam Twoją pamięć.
@Antykwa “żel antyplemnikowy”??? Nie poznaję Cię Kolego!!! Chyba wypadłam z rytmu i nie wiem kogo na co stać. Obco się TU czuję. Dobrej nocy.
Kobieta i tak się żelu przeraziła?
Czy Ty nie jesteś przypadkiem z klanu Kai Godek?
@Antykwa nie ubliżaj mi bo Ci kota zabiorę
Nie zabierzesz bo kot nie mój. Ha, ha, ha…
To w takim razie Lilawati czym jest
Kask niejdnemu uratowal zycie
Żurawina?
Nie. Moje rebusy są proste jak konstrukcja cepa. Chociaż mogą być skrzywione zawodowo. Nie mogę wymagać, żeby wszyscy wiedzieli, że ten symbol: " ! " oznacza zaprzeczenie. Programista mógłby napisać:
if (jeżeli) coś tam != (nie równa się) czemuś innemu…
" ! " oznacza tyle co “not”
To dobre na wątrobę jest…
Rebusik bardziej szkoleniowy, chociaż przyznam bez bicia, sam się czegoś nowego przy jego układaniu dowiedziałem.
Zagadki jubilata poszły, wszystkie machnąłem po bieżni …
Homonim se machnij z rana
O zagadkach:
Na karku z _ _ _ _ _
Nie odkładałem ich na _ _ _ _ _
Ooo, STO LAT i więcej w zdrowiu!!!
Trudno od człowieka który programowaniem zajmował się ćwierć wieku temu wymagać, aby jego przeszłość mu się przypomniała na widok takiego jednego małego " ! ".
Funkcję if-else oczywiście pamiętam, ale z tą kupką suszonej żurawiny(?) w dalszym ciągu nie wiem co zrobić. Twoje myśli jednak krążą po zupełnie innych orbitach.
Programowanie jest sztuką
Złamałem chociaż nie głowę a Twój rebus. Niezależnie od tego że jeden ogonek Ci umknął.
Dobre.
A, faktycznie! Ale wybacz, na szybko to robiłem. Jako brakujący ogonek można potraktować przecinek dziesiętny w liczbie “e”
Kulki pieprzu, albo pieprzysz
No i najpierw to: !
Ej @Szczery_do_BULU, dlaczego tak ostro?
Lubię przyprawy
Oj tam, każdy se popier…, popieprzyć lubi… Konie też…