**100 LAT DLA KOLEŻANKI @joko
**100 LAT DLA KOLEŻANKI @joko
“heloł” @joko
Mam nadzieję ze bawisz sie dobrze.
Jestes…Niezwykła.
Udalo Ci sie to co innych ani nie rusza,ani nie probują a jesli nawet to…rece opadają.
Udalo Ci sie tutaj dotrzec,zaistnieć,pobyć a nade wszystko,zostac polubioną i zaakceptowaną.Fajne!Robi wrazenie.
Dlatego pozdrawiam,zycze na serio WSZYSTKIEGO najlepszego i mam nadzieje ze zostaniesz z nami choć zapewne,ze zacytuje klasyka,“diably podskórne”,podpowiadają czasem cos innego…
Najlepszego!Twoje zdrowie!
Wszystkie kwiatki mi kolega @birbant z grządki zerwał i z czym ja teraz do solenizantki?
Ale przecież z życzeniami spieszę do naszej drogiej @joko. Zdróweczka Ci życzę dużo i jeszcze więcej. Dużo radości w codziennym życiu. W życiu prywatnym i forumowym. Sukcesów w działalności rebusowo-zagadkowej, aby dalej tak jak dotychczas. Niech Ci się marzenia spełniają a słońce jasne przyświeca w dzień i w nocy.
Wszystkiego najlepszego, koleżanko
Przyjmij tę wirtualną karteczkę i przymknij oko na niedoskonałości zdjęcia.
Czego tu życzyć naszej Dobrej Duszyczce? Żeby zawsze była pogodna, uśmiechnięta, pełna dobrego humoru i pozytywnych emocji a z każdym kolejnym rokiem czuła się coraz młodsza duchem (i ciałem też, a co sobie będę żałował!)
No i żeby jej rebusy dawały nam kopa w szare komórki przy rozwiązywaniu. Są piękne graficznie i coraz ciekawsze tematycznie.
A tu coś dla Ciebie, może zainspiruję do pewnego rodzaju twórczości?
Mocne buziaki
U czyjej rodziny? Gdzie?
Wszystkiego najlepszego!!!
Dziękuję wszystkim baaaaardzo. Bardzo mnie ucieszyły i wzruszyły życzenia. Nie będę wymieniała, które, bo wszystkie są piękne. Szkoda, że urodziny są tylko raz w roku
Wszystkiego naj naj …
Ojej nie wiedziałąm, że dziś ale oczywiscie doączam sie do życzeń.
Wszystkiego naj najlepszego. Zdrowia przede wszystkim.
Zdrówko!