Pamiętam sprawę w Polsce jakiegoś Kameruńczyka, który zakaził wirusem HIV kilkanaście kobiet. Postawione mu zostały zarzuty przez prokuraturę. Czy ten pan z artykuły poniżej również takie zarzuty usłyszy? Czy jest lepszym sortem, w szczególności, że Kameruńczyk był czarny, więc powinnismy przestać bredzić o jakiejś równości czy prawach…???
lepszy sort.
O, już znalazłem, Simon Mol się nazywał.
sprawe pamietam, nazwiska i jak sie to skonczylo nie za bardzo.
a wracajac do sprawy ministra in spe? ktos go tam wpuscil, nalezaloby jeszcze wylapac wspolsprawcow przestepstwa.
i jak znam zycie nie byl to szatniarz ani salowy.
zreszta wizyty w szpitalach podczas epidemii powinny byc zakazane w ogole. tyle, ze w Polsce istnieje ryzyko, ze chory by moze nie na covida a z glodu umarl jak rodzina nie doniesie jedzenia.
W normalnym kraju odpowiadał by karnie. A politykiem już by nie był.
On nie jest równy zwykłym ludziom.
A może tęsknił do babci? Jego tęsknota jest tęskniejsza niż zwykłe
Z babcia babciejsza…
O! I tu masz rację kolego birbart.
mimo powagi sytuacji,to zdanie
mnie rozsmieszylo a najgorsze i smutne jest to,ze to prawda.
Zmarł
Cóz…A propos “równosci”…Obaj jesli juz chcesz to widziec w tym samym szeregu,są dla mnie ŚMIECIAMI i karałbym tak ze obecne prawo nie przewiduje.
Mozna sobie myśleć co sie komu podoba ale jesli sie jest w SPOLECZEŃSTWIE a nie na bezludnej wyspie,reguły przestrzega sie dla dobra i z szacunku dla innych.
Nie chce tego rozwijac bo znowu sie poklócimy,co jest tylko kwestią czasu.Poki co,Twoje zdrowie
@ona1979 Tak🤣 Babcia Czernka chyba jednak odkarmiona i zaopiekowania…
@collins02 Przecież po to się jest w “elicie” i “przy korycie” żeby mieć lepszy dostęp do wszystkiego… Stare jak świat. Nawet w świecie zwierzęcym ci co wyżej w hierarchii jedzą więcej i częściej, lepsze kąski im się dostają a nawet swe geny mogą w przyszłość przekazać…
Podobno ludzie od zwierzat sie roznia tym, ze maja swiadomosc wlasnej swiadomosci?
Ale zadne zwierze, zeby nawet stalo na szczycie hierarchii w stadzie stada nie naraza na wymarcie.
@okonek Tylko u zwierząt objawia się to dbałością o własne interesy i ewentualnie swoich młodych… Chociaż jak się jest przewodnikiem stada wypadałoby zachować stado…