W Sylwestra większość się bawiła, a ja sie bawiłam w remonty. Efekt… Dla mnie zachwycający. Z tej okazji nabyłam wczoraj wkrętarkę i biorę się dziś za robienie stołu z europalet.![]()
Fajne to. Ale masz pecha. Wyczaiłam, że nie pomalowałaś nóżek od komody. Pewnie takie miałaś zamierzenie, ale mnie one “gryzą w oczy”
i gdybym to ja chciała mieć je w brązie, to prawie automatycznie wszystkie pionowe listwy w regałach też “zrobiłabym brązowe. Żeby to jakoś ze sobą “grało”. Ale wiadomo, że każda z nas ma jakieś swoje wizje ![]()
Nie mam żadnych “samodzielnych”” mebli, chociaż nawet czasem chciałabym. Dla mnie taka “praca” jest “wielka”. Nie mam aż takich umiejętności i aż takiej cierpliwości, by stworzyć coś tak dużego.
Bo nogi będę wymieniać. Znaczy nogi komody,nie swoje:)
![]()
Bravooo!!!
O ile nie zaklocasz spokojnego snu kotom czy psom.Lub rybkom i krolikom.Inaczej…Wrrrrrrr!!!
Zjedzą Cie na sniadanie
I jeszcze sie dowiesz ześ winna chorobom nowych ludków ktore to na halas reagują jak trzask papierowej torebki ![]()
Ze tez nawet Ci sie nie chcialo napić sie…Przeciez to męczy…
Tak to już jest, że najbardziej cieszy to, co się samemu zrobi
Ażurowa szafka w kuchni zajefajna, komoda też. Czekamy na efekt końcowy
W podobnych kolorkach mam chatę, plus jeden dominujący inny niż żółty kolor.
Szacun Vil !
A ten ażurek na szafeczce poniżej, to autentyczny, czy imitacja z szablonu metodą decoupage? Bo jak to drugie, to wielki podziw, bo do takich rzeczy trzeba mieć duszę artysty ![]()
Czekam na fotkę stołu !
Nikomu spokoju nie zaklocam bo po cichutku pracuje
Aszka, ażurowa szafka to akurat kupiona. Nie mam jeszcze ( póki co) wyżynarki,wiec jeszcze takich cudów nie tworzę:)
W kuchni to sie akurat chciałam pochwalić położoną gładzią i malowaniem oraz ogarnięciem szafki z prlowskich mebli ![]()
Troszkę te regały nie pasują wg. mnie. Takie to magazynowe. Ale ja sie nie znam.
Brawo ty!!! ![]()
Toż to lekkie drewno! Ale w sumie…w domu mam tyle pierdół wszelakich, ze spokojnie i regaly magazynowe pasować mogą.![]()
-Panie! Panie!
-Co?
-Chwalą nas!
-Kto?
-Wy nas a my was!
Musisz fajnie wygladac w akcji ![]()
No ba! ![]()
Humoreska u mnie wszystkie sciany szare,ta jedna ciemnoszara. Te żółte przeblyski widoczne na zdjeciu to to co bylo wczesniej .![]()
O proszę talenty ukryte ![]()
A ja malowałam przedpokój i drzwi i tapetowałam tuż przed świętami. No i kupiłam sobie w grudniu wiertarko-wkrętarkę w Lidlu :D, a w Sylwestra bawiłam się na balu ![]()
Wiertarke mam od dawna
Wkretarki mi brakowalo to juz mam. Jeszcze tylko wyżynarka i szlifierka i bede zadowolona.![]()