W Sylwestra większość się bawiła, a ja sie bawiłam w remonty. Efekt… Dla mnie zachwycający. Z tej okazji nabyłam wczoraj wkrętarkę i biorę się dziś za robienie stołu z europalet.
Fajne to. Ale masz pecha. Wyczaiłam, że nie pomalowałaś nóżek od komody. Pewnie takie miałaś zamierzenie, ale mnie one “gryzą w oczy” i gdybym to ja chciała mieć je w brązie, to prawie automatycznie wszystkie pionowe listwy w regałach też “zrobiłabym brązowe. Żeby to jakoś ze sobą “grało”. Ale wiadomo, że każda z nas ma jakieś swoje wizje
Nie mam żadnych “samodzielnych”” mebli, chociaż nawet czasem chciałabym. Dla mnie taka “praca” jest “wielka”. Nie mam aż takich umiejętności i aż takiej cierpliwości, by stworzyć coś tak dużego.
Bo nogi będę wymieniać. Znaczy nogi komody,nie swoje:)
Bravooo!!!
O ile nie zaklocasz spokojnego snu kotom czy psom.Lub rybkom i krolikom.Inaczej…Wrrrrrrr!!!
Zjedzą Cie na sniadanie
I jeszcze sie dowiesz ześ winna chorobom nowych ludków ktore to na halas reagują jak trzask papierowej torebki
Ze tez nawet Ci sie nie chcialo napić sie…Przeciez to męczy…
Tak to już jest, że najbardziej cieszy to, co się samemu zrobi Ażurowa szafka w kuchni zajefajna, komoda też. Czekamy na efekt końcowy
W podobnych kolorkach mam chatę, plus jeden dominujący inny niż żółty kolor.
Szacun Vil !
A ten ażurek na szafeczce poniżej, to autentyczny, czy imitacja z szablonu metodą decoupage? Bo jak to drugie, to wielki podziw, bo do takich rzeczy trzeba mieć duszę artysty
Czekam na fotkę stołu !
Nikomu spokoju nie zaklocam bo po cichutku pracuje Aszka, ażurowa szafka to akurat kupiona. Nie mam jeszcze ( póki co) wyżynarki,wiec jeszcze takich cudów nie tworzę:)
W kuchni to sie akurat chciałam pochwalić położoną gładzią i malowaniem oraz ogarnięciem szafki z prlowskich mebli
Troszkę te regały nie pasują wg. mnie. Takie to magazynowe. Ale ja sie nie znam.
Brawo ty!!!
Toż to lekkie drewno! Ale w sumie…w domu mam tyle pierdół wszelakich, ze spokojnie i regaly magazynowe pasować mogą.
-Panie! Panie!
-Co?
-Chwalą nas!
-Kto?
-Wy nas a my was!
Musisz fajnie wygladac w akcji
No ba!
Humoreska u mnie wszystkie sciany szare,ta jedna ciemnoszara. Te żółte przeblyski widoczne na zdjeciu to to co bylo wczesniej .
O proszę talenty ukryte
A ja malowałam przedpokój i drzwi i tapetowałam tuż przed świętami. No i kupiłam sobie w grudniu wiertarko-wkrętarkę w Lidlu :D, a w Sylwestra bawiłam się na balu
Wiertarke mam od dawna
Wkretarki mi brakowalo to juz mam. Jeszcze tylko wyżynarka i szlifierka i bede zadowolona.