Uwaga! wykryli nową mutację, nadciąga COVID-20! Słyszeliście?

Brak Ci ambicji lub/i czasu, aby zgłębić tematy, jakie się dzieją w obecnym świecie. No ale zło nie może wygrać, bo świat byłby bez sensu.

Mogą, ale nie muszą. Takie techniki stosuje się wobec osób istotnych dla jakichś celów. Np. ktoś zajmuje/posiada nieruchomość, którą chciałyby przejąć inne osoby, a nie ma spadkobierców.

Czemu ma służyć ta dyskusja? Akcja “covida nie ma”?
To szkodliwe jest.

Jak na razie, większość ludzi jest podatna na ogłupianie. Wystarczy, że coś pokażą w tv lub coś ksiądz powie, i już w to wierzą. A to z połowa Polek i Polaków.

@harmonik Skąd wiadomo, która insulina jest bezpieczna?

Na razie koncerny farmakologiczne uzyskują kokosy na produkcji i sprzedaży insuliny. Ale przy powszechnym szczepieniu przeciw COVID-owi, ich dochody będą wielokrotnie większe. A przy czipowaniu, to cała ludzkość będzie pod kontrolą tych, co chcą rządzić wszystkimi, choć do tego prawdopodobnie trzeba będzie upowszechnić sieć 5G z tysiącami satelitów włącznie.

@harmonik Czy używanie telefonu komórkowego jest bezpieczne?

Pod względem zdrowotnym, czy możliwości śledzenia każdego? Pod jednym i drugim bezpieczne nie są.

@harmonik Czy jedzenie jabłek z jabłoni, które wyrosły zasilane wodą zanieczyszczoną moczem szczepionych na grypę dzieci jest bezpieczne?

1 polubienie

Raczej można uznać, że nie są zbyt szkodliwe, nawet jak kpisz ze mnie.

1 polubienie

Wystarczy trochę salmonelli, po co chipy pakowac do insuliny?
Te to wystarczy przedawkowac

Przeczytałem cały z szacunku,

2 polubienia

Do końca roku mam leki, potem się zobaczy czy warto żyć w tym bałaganie

Cukier u mnie póki co 90 - 120, w małych porywach 153, zarobią jedynie na paskach do glukometru

Doszła nowa kolejna obowiązkowa szczepionka dla niemowlaków, na rotawirusa, nie zaszczepienie to 500 - 5 000 złociszy, póki co jest darmowa na NFZ

1 polubienie

Życie tak kombinuje, nie my

Badając ostatni głośny zakup maseczek, testów i respiratorów przez ministra zdrowia, to student zamoczył pasek testowy do kowida, w spuszczonym oleju silnikowym z karetki prywatnej, i wynik był dodatni. // Studenci już po szkole założyli grupę ratowników, dołączyła koleżanka lekarz i babcia doktor, jako firma kilkuosobowa na zlecenia, i zarejestrowana z potrzebnymi wszelkimi zezwoleniami i homologacja mi na jej oprzyżądowanie / mają respirator / z ministerstwa. Za pożyczkę kupili 2 karetki R i T używkę od Niemca, mały remoncik i pracują - dostali grant od państwowej tarczy na działalność, i ten kolega od testu jest zawieszony na 4 miesiące - ratownik awaryjny, a szpital ma na stanie aż 2 karetki do remontu ino już stare nie kompletne, bo klamoty były przekładane, za niedługo wyjadą na żyletki. Miastu pomogli mieszkańcy z Emsdeten z Niemca kupując 4 nówki karetek / 1 dla noworodków, 1 to R, 1 trafiła do hospicjum i 1 to T /. Ten grant to pomoc z UE, Niemcy dołożyli premię, i miasto ją wymieniło na te 4 nowe karetki, i tak to Emsdeten stało się miastem partnerskim

2 polubienia

Prawie jak rodzina

Szkodliwe to są wytyczne rządu.

1 polubienie

Wszędzie są takie wytyczne. W wielu krajach nawet ostrzejsze.

1 polubienie