Uważajcie na swoje konta

Wiesz z tego co zauważyłem jesteś wśród trolli (jednym z 10 ludzi) którzy są najbardziej na tapecie u nich wiedziałem to jeszcze na starym pytamy

1 polubienie

A o niczym…

1 polubienie

“jednym z 10”?A skąd aż tak dokladne dane? :innocent:
Ciekawe tez,kto to są ci trole skoro pada liczba mnoga…
Nie mam na ten temat nawet śladowej wiedzy a jedynie mgliste podejrzenia,kto ewentualnie moze sie za tym kryć…I dla mnie w gre wchodzą 2-3 baby ktorych oficjalnie tu juz od dawna nie ma.
Ci z którymi zadzieralem na nowym forum,z pominieciem jednej osoby,nie są az tak głupi by sie zajmować tanimi podchodami na poziomie poczekalni w wariatkowie.

1 polubienie

Ale Was to zajęło. :upside_down_face:A ja mam dylemat, czy wydać na ciuchy i jak się zmobilizować, żeby te do odesłania odesłać. Paczkomaty chyba nie działają a ja mam kody na odsyłkę …i co robić? Dla zdrowia psychicznego powinno się sprawiać sobie przyjemności. Przez ocieplenie klimatu to jeszcze ubrania muszę kupować…ech…:frowning:
A Wy co dobrego ostatnio zjedliście? (Pytam, bo przybyło mi w obwodzie i jakoś podejrzanie się tym nie martwię :confused: )

Często widziałem jak goście na starym pytamy szczególnie rozpisywali się na temat elsie,tadzio,tensor,ata ata,Twoim,kurdegunda,Villemo i jeszcze parę osób jak ktoś miał włączonych gości i był na forum dość aktywnie to to widział przypuszczam ze to były rożne osoby choć może i ta sama

2 polubienia

Myslałem ze masz na mysli konkretnych 10 osób:))
Cóz,nie dziwi mnie to ale z drugiej strony,malutko o tym wiem…Byc moze troche zalezało od wzajemnych relacji w danym momencie,co bardzo kojarzy mi sie z tensorem i jego"satelitami"płci odmiennej :wink:
Co do mnie…Bardzo bym sie zdziwil gdyby ktoś powiedzial ze nikomu nie nadepnałem na odcisk :wink:

2 polubienia

W programie VPN mogę sobie ustawić dowolne państwo, które mi wygeneruje dowolne IP, ukrywając mój orginalny IP z Polski - nie działają stale / raz załączone, po resecie sprzętu wymagają powtórnego wygenerowania kraju, ten czas po resecie można wykorzystać na zrobienie kawy, obiadu, na spacer z psem itd, który przydzieli stałe IP z niego. Nie ma sensu / interesu łączyć się z zagranicy, przez VPN do Polski i zwłaszcza z Pytamy - drogi roming oraz niewiedza że w Polsce działa Pytamy / wiedzą userzy z kilku państw znający język polski

Ale pytamy nie działa w Polsce bo forum działa na serverze kanadyjskim należącym do kanadyjskiej firmy zony admina szczerego do bulu

1 polubienie

To też wiem, bardziej idzie mi o autora / autorkę od resetów. Wykluczając wszystkich aktywnych i tych średnio z zagranicy + żona szczerego, to ile osób poza granicami kraju słyszało o Polskim Pytamy, by na przykład założyć konto w swoim języku i brać tu udział - nie znam takich. Znam za to osoby z Polski, choćby z starego Pytamy których tu nie ma, a są na portalach konkurencyjnych dla Pytamy np. Kafeteria, Pogaduchy itd, kilka z nich zostało usuniętych fizycznie np za wulgaryzmy wręcz regulaminowi, i ludzie nie mają się gdzie wyżyć psychicznie. Prośby o reset robi osoba z Polski, nieaktywna w postach ale mająca nadal czynne konto - może z starego Pytamy

1 polubienie

W sumie racja do tego na pytamy używano tylko polskiego a właściwie żaden obcokrajowiec nie da rady po polsku chyba ze ci ze wschodu

1 polubienie

Teraz celowo włączyłem VPN, ustawiony z Kanady / okolice Montrealu niedaleko muzeum /, przydzieliło mi IP 51.222.205.193 jako publiczny, znany wszystkim tam w okręgu, półlegalny bo skrakowany przez autora VPN do wersji Profesional za kasę, wersja free ma aż 2 IP. Nie chce mi teraz sprawdzać kolejnego szczegółowo bo nad ranem do pracy

1 polubienie

Ja dziś znów dostałam zawiadomienie…

1 polubienie

Obywatelu proszę zająć w kajaku pozycję właściwą? Powiedzcie lepiej skąd ten cytat…

2 polubienia

Że też Cio się chciało coś takiego wymyślić?
Nie wiedziałam, ale wujek google wie wszystko! :joy:

Obywatelu , proszę zająć w kajaku pozycję właściwą ! Na pomoście stał starszy mężczyzna w wypłowiałym uniformie ni to milicjanta, ni. marynarza. Na metalowej …

Szmagier Krzysztof 07 zgłoś się cz. 14 Hieny

2 polubienia

Jestem przy 14 odcinku :)…

1 polubienie

Pare dni temu,coś mnie naszło i obejrzalem odcinek z kobietą ktora wypadła z okna :slightly_smiling_face:
Im wiecej tego filmu,tym wiecej mojego podziwu dla Z.Kozienia jako por.Zubka.Zagrać tak powsciagliwie ograniczonego tumana a jednoczesnie zachowac rys sympatyczny…Bomba!

4 polubienia

Serial Kolego to nie film.

Film w odcinkach.

1 polubienie

Tak se raczej film propagandowy w odcinkach.

Bzdura.Oczywiście ze film tylko w innym celu i innymi sposobami kręcony.Na ogół bo i to nie zawsze…

2 polubienia