Uważajcie na swoje konta

Tęczowego tu nie ma.

1 polubienie

Nieee… jak chcesz trafić, to musisz zamknąć oczy i klikać tam, gdzie Ci się trafi. Już nie pamiętam: jedenaście albo dwanaście kliknięć w klawiaturę.

2 polubienia

ale… moja klawiatura tego nie udostepnia.

1 polubienie

No to nie będziesz mógł zalogować się na moim nicku.

1 polubienie

Wy sie wyraznie nudzicie.

2 polubienia

Nie macie wrażenia, że moderacja i admin coś za bardzo bagatelizują tę sprawę… i nie chcą namierzyć sprawcy? Ja nie chcę rzucać podejrzeń… ale może coś ukrywają? :stuck_out_tongue:
Dopiero @okonek ukrywała wyrazy niektóre, to może i sprawcę kryje? Jak ktoś raz coś kryje, to mu w nawyk wchodzi :stuck_out_tongue:

1 polubienie

po prostu nie chce mi sie szukac.
sprawca moze byc kazdy.

2 polubienia

Czyli także i Ty? Masz alibi? Z @anon18020312 po drewno byłaś? :stuck_out_tongue:

W ogóle chciałem zauważyć, że to co robi ta osoba, próbując resetować nam hasła, to wiadomonacyjna szujowatość! Widzicie jak się przydają słowa?

1 polubienie

nieee kochanienki, byla zajeta wysylaniem takic zawiadomien do kolezanki @efka.
ala jak chcesz moge i Tobie podeslac?

Ty mnie @okonek nie gróź. Dziwnym trafem, jak pytam o alibi, to się zaczynają groźby :stuck_out_tongue:

Może foka xd co myślisz? Nieźle brzmi GumowaFoka

3 polubienia

Mi się podoba.

2 polubienia

ja Ci tylko zaproponowalam, zebys nie byl urazony, ze Cie omijaja :wink:
ja to raczej takie prezenta…
image

1 polubienie

cygaro mi zbędne… ale aneho espessial to by mnie się do mojito przydało :slight_smile:

1 polubienie

chociaż… jakby nie patrzeć… nadal @okonek nie podała alibi, za to usiłuje mnie przekupić.

no widzisz… i bedzie jeszcze gorzej.

Żarty, żartami… ale powinniście na poważnie sprawdzić te logi i skończyć ten temat. Macie tyle materiałów, że bez problemu możecie to zakończyć.

1 polubienie

Foka fajna jest. Byle nie pingwin, bo czytałam, ze pingwiny, to są jaskółki, które żarły po osiemnastej. :thinking:

3 polubienia