Uważajcie na swoje konta

Może mnie ktoś oświecić, gdzie Wy tą informację, tzn na jaką pocztę dostajecie?
U mnie, na żadnych pocztach vel skrzynkach nic nie przychodzi a może ja o jakiejś nie wiem? To by dopiero była heca … :thinking:

3 polubienia

na mailu, który jest powiązany z twoim kontem. Jak mówiłem, nie każdy dostaje. musisz się zasłużyć :slight_smile:

2 polubienia

Do mnie też nie.

1 polubienie

zrobić ci wiadomość?

Nic w takim razie nie dostaję. Ale ja chyba sobie tą opcję usunąłem, tzn ma mi nic na maila nie przychodzić, nie chcę żadnych powiadomień, że ktoś tam mi da łapkę, odezwie się lub puści bąka … Po prostu nie chcę tego.

5 polubień

znów? O 9 rano mi robiłeś… też byłeś po drewno?

1 polubienie

no do 11

to nie ma znaczenia. Podałeś konto mailowe w rejestracji, to dostaniesz jak ktoś poprosi o reset

3 polubienia

Z okonek?

1 polubienie

ale w hiszpanie nie mam drewna.

Uważaj, bo gorzej będzie, jak Ci duch
wylezie z tego kąta i zrobi on…: - uuch! :skull_and_crossbones: :skull: :ghost:

1 polubienie

Teraz, to wiem, że ktoś z Was cwaniaki. Ale dzięki za test :slight_smile:
Niech się odważny przyzna, krzywdy nie zrobię, jeszcze piwo postawię :slight_smile:

2 polubienia

Ale mnie postawisz bez takich. Bo ja takich sztuczek, to nawet nie umiem… :rofl:

4 polubienia

Postawię, tylko się pojaw, bo jak na razie, to tylko ze świętym duchem się piwkiem delektuję … Sierpień kolego coraz bliżej, tylko nie zapomnij …

Edit: Ale heca, dopiero teraz przeczytałem, że i Ty o duchu pisałeś … Terepatja?

2 polubienia

on tu jest. woli inne duchy

1 polubienie

A ile tego piwa?

3 polubienia

Kurczę aż zajrzałam i… dzisiaj już czwarta prośba o reset hasła. O 19. 12.
Co robiliście o 19. 12/

1 polubienie

oglądałem film

1 polubienie

U benaska? Nawet nie licz. Tylko pij. Nie zastanawiaj się, bo nigdy nie zabraknie. Z całego świata…

1 polubienie

Zaglądam, zaglądam, a tu nic. Jakiś niedoróbek jestem, że tego u mnie nie ma?

1 polubienie