Uwierzysz, że jedna ze zjaw z dzisiejszej nocy, miała twarz

Michała Wiśniewskiego z poniższego pytania?

A nie pomyliles Wisniewskiego z harmonijna wiewiorką?

2 polubienia

Raczej nie pomyliłem, ale ostatnio gmatwa mi się korzystanie z Pytamy.

Dziwne masz sny
:thinking:

2 polubienia

Często mam je okropne. Nie tylko, że drwiąco szczerzą do mnie zęby, to jeszcze próbują mnie złomotać, co czyni z mojej kawalerki istne pobojowisko..

Na ogół widzę te zjawy pojedynczo, po przebudzeniu, ale jeszcze w ciemnościach. Wówczas zapalam światło, i wtedy znikają..

Zmien diete?nadmiar owocow szkodzi.

1 polubienie

Słodkie owoce są najbardziej harmonijne, więc najbardziej wskazane dla ludzi.

Widziałeś postać Michała Wiśniewskiego w nocy?

A mnie się dzisiaj śniło że zapaliłem papierosa…Tak więc nie tylko Ty masz koszmary.

3 polubienia

W ciemności też można nie najgorzej widzieć..

1 polubienie

Ja co prawda nie doszlam do etapu, ze nie moglam zyc bez papierosa? Nikotynya,rytual z tym zwiazany? Czasem mi sie sni, ze ktos mnie sportem albo extra mocnym chce poczestowac. Ale to sasiad, ktory popala jakas machorke i wiatr troche dymu w moja stronę zawiał
ja sie wychowalam jako bierny palacz. Tata kopcil jak komin, a matka uwazala, ze od byle powiewu umrze, wiec w domu bywalo, sciana dymu.
Kiedys tam w ramach dazenia do doroslosci popalalam albanskie DS. Oczywisci oficjalnie w domu, bo tata sam zaczal palic w czasie wojny, a uwazal, ze wybor bedzie nalezal do mnie. Troche marudził, ze perfumowane, bo jak zapomnial kupic swoje giewonty to mi z szuflady podbieral.
Ale rozumiem.
A jak juz przy snach?
Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
-“Co ty do k…y nędzy robisz w moim łóżku?..I kim do cholery jesteś?” zapytał facet.
-“To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie” dodał.
-“Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!”
-“To nie takie proste” odpowiedział święty. “Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie” Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
-“Chcę powrócić jako kura” odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
-“Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr” powiedział kogut
-“Jak ci się podoba bycie kurą?”
-“No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje”
-Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut
-“Jak mam to zrobić?” “Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz”
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle “chluś” i jajko było już na ziemi.
-“Łoł to było za…” powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
-“Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!”

4 polubienia

Ja tu już opowiadałem 3 moje niezwyczajne sny. Jakby byli chętni, to mogę je powtórzyć..

Naprawdę miałaś taki sen, czy żartujesz z nas?

1 polubienie

A czy ja kura lub Kazio?

2 polubienia

W snach możesz odgrywać różnorodne role. Dopuszczam, że mogłaś mieć taki sen, ale też dopuszczam, iż możesz sobie żartować z nas..

Chcesz powiedzieć, że w tym Twoim śnie jajka znosiła upieczona kura?

1 polubienie

Ale widziałeś we śnie czy na jawie?

Na jawie w ciemnościach nocy..w stanie moim przebudzonym, jak najczęściej ukazują mi się zjawy..

1 polubienie

Ty po prostu myślałeś o panu Wiśniewskim, więc on Ci się przyśnił.

1 polubienie

Częściowo możesz mieć rację, tyle że nie przyśniłł mi się, a zjawiłł się jako zjawa w ciemnościach w moim stanie przebudzonym..

2 polubienia

O jasny gwint…A ja śniadanie właśnie celebruję… :innocent:

1 polubienie