jest jedynym nieharmonijnym i bezmyślnym na Ziemi?
A wszystko bo ciebie kocham
Wiem dlatego uważam że ludzkość powinna wyginać gdyż jest nowotworem i pasożytem
Oczywiście masz rację, że taka jest ludzkość, ale i tak nikt nie umrze, bo wszyscy są z nieśmiertelnej energii..
A no panie a ty w której grupie jesteś?
W tej wstydzącej się, że jeszcze jestem nieharmonijnym, bezmyślnym człowiekiem..
No kolego, podaj adres i moze jakas zrzute na metode skrocenia Twoich egzystencjalnych meczarni znajdziemy?
Wiesz, z egzystencji w ludzko-cywilizowanym, nieharmonijnym świecie zachwycony nie jestem, natomiast z uzyskanej świadomości jestem zachwycony tak, że już bardziej nie mógłbym. Każdemu życzyłbym takiej uzyskanej świadomości..
Umrzesz szczeęsliwszy?
Jeszcze nie umarłem, mimo bardzo osłabionego Serducha..
Kolega zielony jest w grupie wiecznego kandydata na przewodnika ludzkosci..ale konkurencja nie śpi
Raczej konkurencja nie posiada mojej determinacji, aby zmienić ten bardzo nieharmonijny świat cywilizowanego gatunku ludzkiego, w realne NIEBO na Ziemi, dla wszystkich ludzi i stworzeń.
Raczej już nadprzewodnika. Ale chyba w końcu powinien zrozumieć że nadprzewodnictwo wymaga określonej, bardzo niskiej temperatury.
Bylo jakies bajdurzenie o cieplych nadprzewodnikach pracujacych na poziomie chlodziarki. Mnie wiecej 4°?
Moze nie bajdurzenie, ale na razie technologia nieoplacalna