W co się ubrać/bawić...aby przetrwać tę harówkę?

Jutro znów poniedziałek. Obcasów i spódnicy majtkopatrzki nie noszę, bo w kopalni pracuję w roli McGyvera. Co mogę zrobić, żeby im oko zbielało na mój widok. Rzęsy sobie podoklejały ostatnio te baby w pracy.

przefarbuj sie na rudo, moze sie wystrasza, ze rude to wredne?

2 polubienia

Łe…ja już farbuje te siwiznę non stop :frowning: Myślałam, żeby jakiś przystojniak po mnie przyszedł, ale to za dużo zachodu i chyba te baby nie padną z zazdrości.

zamow porzadna karete z ubera, moze je szlag trafi?

Jedna siksa ciągle zamawia już :frowning: Chciałam jakiś ferment wnieść, bo te baby tylko się stroją i pokazują.

Kopalni?

Oram w kopalni. Taka praca.

Opowiadaj. Sól czy węgiel?

1 polubienie

przebierz sie za zakonnice - tego nie przeskocza - to w koncu synowe Szefa :wink:

2 polubienia

Mi by wystarczyło, żeby im oczy wyszły na faceta. Bo to takie głupie są i cwane, od razu by ploty poszły, bo przecież są niedociążone pracą.

1 polubienie

No to zamów jakiegoś, żeby Cię odebrał z roboty.

1 polubienie

Tylko skąd wziąć? Żeby jakiś mi nie narobił obciachu kurcze. :frowning: I co on będzie za to chciał? Bo za darmo to się chyba żaden nie będzie męczył? Jakiś barter by był dobry, tylko nie wiem, czy wyjdzie. I weź tu teraz się pindrz w rewanżu i rezerwuj czas …

Jest jakis dobry srodek przeciw siwieniu wlosow?

1 polubienie

Mnie nie siwieją…

1 polubienie

To czemu mnie tak? Nie chce byc siwy przed 40stka XD

Ja za miesiąc i kilka dni będę miał 45

1 polubienie

Sa jakies szampony, ale czytam opinie i podobno nic nie pomaga

1 polubienie

to zalezy - siwienia nie zatrzymasz, mozna jedynie zamaskowac - henna lub farba do wlosow i brody (dla panow tez takowe sa), bo zarost zdradziecki jest…

1 polubienie

Nie używam specjalnych.

A jezeli siwienie zalezy od diety czy papierosow ?