Mówiłem, że w tym czasami jem zupę… ![]()
Haha, wszystko rozbija się o tą ilość, zwłaszcza przedpołudniowej kawy.
Jak pisalam, ja kawy prawie nie pije, w tym przypadku herbaty
ale kolorystycznie? Pijam czarną

Znalazłam w necie oba, w których ostatnio najchętniej piję. Ten u góry bardziej lubię. ![]()
Piję pełne, więc skopiowałam z pojemnością, żeby było wiadomo, że są jednak spore.
Bardzo ładne ![]()
Cieszę się, że Ci też wpadły w oko. Ja normalnie mam świra na punkcie kubków. Od zawsze. Jak trafi się jakiś, co mi wpadnie w oko, to nie ma mocnych. Muszę go mieć ![]()
Ja juz stwierdzilam, ze dom nie z gumy. I powzdycham najwyzej…
Wolę inne napoje ale jak już piję to w kubku.
Ale ja mam naokoło siebie pełno działkowiczów, którzy bardzo chętnie zabierają do altany kubki, które już mi się znudziły. Większość z nich te ode mnie zostawia u siebie w domu a do altany niesie swoje. Cieszy mnie to, bo to oznacza, że podoba im się mój gust ![]()
Ja tak dobrze nie mam ![]()
Aczkolwiek popyt wielu takich co się znudzily wsrod sąsiadów jest.
Generowany tym ze tu wszedzie posadzki i zywotnosc szkla, kamionki i porcelany ograniczona.
Ale z kotami nie oddam ![]()
Jak ja Cię rozumiem…
Też nie oddałabym tych, które lubię. ![]()
Oglądając w necie “swoje” kubki , zobaczylam jeden taki, którego nawet nie widziałam i wpadł mi w oko.
Zacznę poszukiwać ![]()
Chinczyki nie napisali ale ze dwie musztardówki ,+/-
Tak piszecie, jakbyście byli nawykli do tego, że macie możliwość wypicia kawy bez oblania się nią i wszystkim dookoła z pośpiechu ![]()
Nawet gdy się człowiek śpieszy, to wcale nie ma tej konieczności oblewania się kawą. No chyba, że ktoś tak lubi ![]()
Tak cenny napój jak kawa, i miałbym się oblać? Nigdy!
Gdy byłem kiedyś we Francji w takich właśnie miskach podali nam rano kawę do śniadania. Śmiechu było co niemiara
To ciesz sie, ze Ci tak nie podali wina

To nie zastawa snidaniowa a tradycyjny galicyjski zestaw do bialego wina albariño.