W jaki sposób pandemia zmieni UE ? W jaki sposób UE powinna się zmienić?

No pewnie ze tak!To byli"oni".Ci mityczni “oni” którzy tak wtedy jak i teraz chcą nami władać.Przeciez w internecie napisali… :exploding_head:
Z tym ze…Przytoczona wypwiedz nie pochodzi z netu bo jak wiesz,i mam nadzieje,pamietasz,nie korzystam z netu w celu “poszerzania horyzontow"o taką “wiedzę”.
To mi sie kiedys przytrafiło na żywo.Pani o wyglądzie"klasycznym”[czarne farbowane kudly,chuda jak szczapa,brudne okulary i smród papierosow na odcinku przynajmniej 2m.-Polka po 40-ce],zaatakowala mnie kiedys na ulicy…Ze chetnie mnie podwiezie jesli ja w te samą strone bo ona widzi ze mam duzo zakupów…
Zdziwiony bo bynajmniej nie jest to typowo polskie zachowanie,wskoczylem do taksówki i…W pare sekund gorzko tego żałowałem…Otrzymalem 5 minutowy wyklad o “onych”,o światowym spisku,zdrajcach wyprzedających ojczyznę itp. Brakowalo tylko wezwania do "dawania odporu"wrażym siłom…Kurs byl zbyt krótki,najwyrazniej…
Bylo to w grudniu,tuż przed świętami.Nie ma to jak Boze Narodzenie dla niektórych :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Głupców, co prawda nie sieją, ale rodzą się sami.

2 polubienia

Rczej w pocie czoła pracują nad sobą,aby sie głupcami stać.A praca jak wiadomo,przynosi efekty.

3 polubienia

Tylko, że pod tym czołem, pustostan.

2 polubienia

JB nie jest prorokiem :wink: Zresztą ja też nie :wink: Wiem, że w Rosji jest naprawdę ciężko i nawet Sykulski co się z nim “kłóci” czasem, a na pewno nie współpracują ze sobą za bardzo stwierdził, że Tatarstan przygotowuje się do ewentualnego oderwania się od Federacji Rosyjskiej …

Wiem, że na Krymie poważnym problemem jest brak wody pitnej, bo Ukraińcy wstrzymali jej dostawy na Krym, a Obwód Kalingradzki chce do UE i sami o sobie mówią, że Oni nie są takimi zwykłymi Rosjanami :confused:

A tutaj odnośnie zawiązywania się politycznego sojuszu włosko-polsko-węgierskiego w UE… Jestem ciekaw co o tym sądzisz ?

Jak dla mnie chcą po prostu ugrać więcej pieniędzy od UE … Nie żeby mi to przeszkadzało, ale poza tym ten sojusz głębszych możliwości mieć za bardzo nie będzie …
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/budapeszt-mateusz-morawiecki-spotkal-sie-z-viktorem-orbanem-i-matteo-salvinim,1055288.html

Wiecie jakie relacje ma Rosja z Włochami ? Wiecie na ten temat coś więcej ? @okonek @benasek @birbant @collins02 i inni ?

Wiem, że mają dobre, ale nie tylko za sprawą Matteo Salviniego, ale też np jak Rosja zajęła Krym, to Włochy lobbowały za odstąpieniem od sankcji na Rosję …

Jak mają ludzie być “zgodni”-manipulować opinią publiczną zawsze było najłatwiej.
Gdy słyszę =słuchaj lekarza-bo on się zna-to często śmiać mi się chce…
Na czym się zna?
Na procedurach i sposobach leczenia dotąd znanych.
A jeśli to jest “coś zupełnie nowego i nieznanego”=to jakim sposobem MOŻE SIĘ ZNAĆ??
To tylko potwierdza ,że tak samo jak wszyscy szuka metody i sposobu na wygranie z chorobą…I OBY TO BYŁO TYLKO JEDNĄ I JEDYNĄ PRAWDĄ…

1 polubienie