Zobaczyłem dziś plakat cyrku. Główną atrakcją tego cyrku będzie “znana tiktokerka” Co dalej? będą wystawiać babę z brodą?
No bo to właśnie jest współczesny cyrk!
A baba z brodą już była.Dla innych dziadów z biustami nie trzeba cyrku.
Jest tyle knajp a nawet dzielnic…Jest telewizja na usługach…Temat dawno"zagospodarowany"
Czekaj to może będą pokazywać “babę bez brody”? Jak zakazali męczenia zwierząt w cyrku miałem nadzieję że to ostatnie chwile.
Bardzo możliwe.To tylko kwestia czasu,biorąc pod uwagę co pokazują niektóre kanały tv
Przynajmniej zwierzęta nie cierpią.
Cały sejm mógłby wystąpić w takim miejscu
Nie wiem co beda wystawić, sle wiem dla kogo. Czasem korzystajac z uslug komunikacji miejskiej slucham o czym rozmawiaja nastolatki, takie gora 14 lat?
Żeby to się tak orientowalo w meandrach wiedzy nieco bardziej pozytecznej niz rodzaje kolczykow, piercingu, tatuaży i diet przeroznych?
Co do reszty to mi trudno powiedziec, bo półświatek celebrycki jest mi obcy.
Takich to predzej skusi obwozny sklep żelazny w postaci tiktoterki, niz para pajacy. Bo tych maja jak sie w lustrze przeglądają.
Owszem trafiaja się egzemplarze, ubrane, a nawet trochę przebane z glowa i w stylu. Ale reszta?
Sejm ma nawet predyspozycje… Tak jak cyrk jest okrągły.
Świat idzie w tym kierunku, co zawsze. I to się nie zmieni. Nie zmienią nawet tego znane, za przeproszeniem, tiktokerki w cyrku ani inne dziwadła temu podobne. Kultura dla motłochu istnieje od początków cywilizacji i, niestety jest jedną ze składowych onej. Ale i tak jest postęp. Wolę tiktokerkę niż publiczne oglądanie wraz z dziećmi egzekucji poprzedzonych torturami. I to było tak naturalne, że nikt nie pytał w jakim kierunku idzie świat. A sam fakt, że zwróciłeś na ten dzisiejszy idiotyzm uwagę, świadczy, że nie jest tak źle, że oprócz motłochu intelektualnego są ludzi myślący.
Doskonała odpowiedz!
No to mi się choć raz udało…
Ja się w ogóle dziwię, że cyrki jeszcze istnieją i jeżdżą… Właśnie mi w weekend hałasowali i se pojechali…
Wychodzi na to, że kiepsko z nimi, skoro się takiej brzytwy jak tiktokerki chwytają.
Baby z brodą to teraz na Eurowizjii można uświadczać
Czyli świat idzie w dobrym kierunku, bo publiczne tortury i egzekucje, poprzez połączoną z dręczeniem akrobatykę zwierząt, przerodziło się w spektakl znanej z tego, że jest znaną tiktokerki.
Jak to się dalej rozwinie
Warto o tym pamiętać bo zwyrodnienie tłumu w najdawniejszych czasach, aż po tzw. rewolucje-burde francuska i inne totalitaryzmy,pokazuja dzisiaj, jak wielki skok cywilizacyjny,udalo się wykonać,glównie za sprawa dobrobytu,2 polowy XX wieku
Nie wiem jak to się dalej rozwinie, ale na takich tiktokerów kiedyś mówiono; bezrobotni.
Cóż mam na to odpowiedzieć? To samo, co Ty mi powyżej.
Co to za pytanie? Przecież na tym polega cyrk - aby pokazywać różne osobliwości. Szkoda, ze w cyrku nie pokazują niektórych polityków, z Trumpem, Macierewiczem, Zandbergiem czy Putinem na czele.
Na szczęście nie ma przymusu oglądania
Chodzenia do cyrku też
Nie muszą; politycy mają swoją arenę w TV. Nawet biletów nie trzeba kupować.
Jak nie?..abonament płacicie