Ruskie przeskoczyli samych siebie. Tutaj chyba nikt im w głupocie nie dorówna.
Coraz czesciej zastanawiam sie nad kategoria “zdrowie psychiczne”
SIM czy SIMS, moze uznali, ze Sims do dużo Simów?
Albo to, że u dołu miał być podpis nieczytelny, to entelygenci napisali literkę po literce: “podpis nieczytelny”
Może oni tak specjalnie, żeby ludzie powymierali ze śmiechu, to i wojna się skończy
Nie, to musi być podstęp… ja w ogóle uważam, że to spisek, że tyle niewyszkolonego wojska wysłali To jest niemożliwe, żeby tak wielki kraj był tak sporumpowany,
Mozliwe, mieli na to ponad 100 lat.
Może oni nawet coś umieją, bo przecież to niemożliwe, żeby ta funkcjonować
Coś umieją? Ruska dzicz? No weź przestań, bo mi się zajady ze śmiechu porobią. Oni umieją tylko torturować, gwałcić, kraść i zabijać.
Całe mocarstwo do leczenia
Psychiatrykow nie wystarczy…
Jeszcze wódkę pic.
A wlasciwie wszystko co zawiera choc troche alkoholu etylowego.
Z perfumami włącznie. Bo woda kolonska to oczywistosc.
Nic nie rozumiecie. To ten “zamachowiec” miał pseudonim; - Podpis Nieczytelny…
Dobre! Możesz śmiało teksty do kabaretów pisać!
Wolę koleżanki w samych tylko kabaretkach…
Takie zupełnie bez tekstów?
Momenty muszą być…
Ale sam powiedz: czy ruskie czasami nie są rozbrajające? Przecież to normalnie ręce opadają jak człowiek o czymś takim przeczyta. I pomyśleć, że tacy nas, Polaków przez tyle lat pod butem trzymali
W ppsyhiatrykach to się zamyka tam kogoś, kto myśli inaczej. A czy u nas ktoś, kto nie może znieść zbyt dużej dawki rzeczywistości tam czasem nie trafia?
Podłość Lucka… jednym słowem.
Ja np. nienawidzę słowa “specjalny”.
Może oni po pijaku całą te wojnę prowadzą i dlatego wychodzą takie kwiatki kto wie z ruskimi wszystko możliwe
Też Ci trudno uwierzyć w to, że ta dzicz aż taka głupia? Mi się wydaje, że ta swołocz to i bez alkoholu zbyt mądra nie jest