W polityce to umieścić czy w humorze?

Ruskie przeskoczyli samych siebie. Tutaj chyba nikt im w głupocie nie dorówna.

3 polubienia

Coraz czesciej zastanawiam sie nad kategoria “zdrowie psychiczne” :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
SIM czy SIMS, moze uznali, ze Sims do dużo Simów?

1 polubienie

Albo to, że u dołu miał być podpis nieczytelny, to entelygenci napisali literkę po literce: “podpis nieczytelny”
Może oni tak specjalnie, żeby ludzie powymierali ze śmiechu, to i wojna się skończy :smiley:

2 polubienia

Nie, to musi być podstęp… ja w ogóle uważam, że to spisek, że tyle niewyszkolonego wojska wysłali To jest niemożliwe, żeby tak wielki kraj był tak sporumpowany,

1 polubienie

Mozliwe, mieli na to ponad 100 lat.

1 polubienie

Może oni nawet coś umieją, bo przecież to niemożliwe, żeby ta funkcjonować :confused:

1 polubienie

Coś umieją? Ruska dzicz? No weź przestań, bo mi się zajady ze śmiechu porobią. Oni umieją tylko torturować, gwałcić, kraść i zabijać.

4 polubienia

Całe mocarstwo do leczenia

4 polubienia

Psychiatrykow nie wystarczy…

1 polubienie

Jeszcze wódkę pic.
A wlasciwie wszystko co zawiera choc troche alkoholu etylowego.
Z perfumami włącznie. Bo woda kolonska to oczywistosc.

1 polubienie

Nic nie rozumiecie. To ten “zamachowiec” miał pseudonim; - Podpis Nieczytelny… :crazy_face:

2 polubienia

Dobre! Możesz śmiało teksty do kabaretów pisać! :smiley:

1 polubienie

Wolę koleżanki w samych tylko kabaretkach… :stuck_out_tongue: :innocent:

3 polubienia

Takie zupełnie bez tekstów? :astonished: :sunglasses:

2 polubienia

Momenty muszą być… :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

2 polubienia

Ale sam powiedz: czy ruskie czasami nie są rozbrajające? Przecież to normalnie ręce opadają jak człowiek o czymś takim przeczyta. I pomyśleć, że tacy nas, Polaków przez tyle lat pod butem trzymali :shushing_face:

3 polubienia

W ppsyhiatrykach to się zamyka tam kogoś, kto myśli inaczej. A czy u nas ktoś, kto nie może znieść zbyt dużej dawki rzeczywistości tam czasem nie trafia?
Podłość Lucka… jednym słowem.

1 polubienie

Ja np. nienawidzę słowa “specjalny”.

1 polubienie

Może oni po pijaku całą te wojnę prowadzą i dlatego wychodzą takie kwiatki kto wie z ruskimi wszystko możliwe

4 polubienia

Też Ci trudno uwierzyć w to, że ta dzicz aż taka głupia? Mi się wydaje, że ta swołocz to i bez alkoholu zbyt mądra nie jest :smiley:

1 polubienie