Mądra nie, ale sprytna, wiedzą co kraść
Nie muszą wiedzieć. Widzą czego w domu nie mają albo czego nawet nigdy nie widzieli i to kradną.
Szybciej wymienić to, czego po pijaku nie robią. W zasadzie, to nie ma czego wymieniać.
Ja myślałam, że to misie koala nie trzeźwieją, a tu się okazuje, że ruskie też.
Niestety,całowicie trzezwo nienawidzą.
Mam problem, bo nie mogę znaleźć poradnika, który nie jest dla kogoś, kto chce zostać milionerem. Mi wystrczy, żeby nie zarabiać mniej dostając gorsze warunki a umiejąc więcej Znaczy coś o negocjowaniu i decyzjach
Czytając o tym, co ruskie wyprawiają coraz bardziej mam ochotę zostać rasistką (o ile już nią nie jestem).
Rusistką…
Wiem co masz na myśli ale to nie rasizm a trzezwa ocena sytuacji.Nie ogranicza sie zresztą do Rosji.Powinna dotyczyć kazdego kto niesie śmierć.
A kto jeszcze robi to z politycznym kłamstwem na ustach oraz wyżywa sie mordując niewinnych ludzi i łamiąc chyba juz wszystkie prawa miedzynarodowe,powinien zostać przez świat przekłety i wyklęty.
Oj widzialam w DDR - a tam ponoc elite armijną wysyłali.
Misie koala nie plądrują i gwałcą. Przyjazne są.
Wszyscy o tym wiemy. To nie wódka robi z tej ruskiej dziczy bandziorów. Genetyka? Wychowanie? Tępota? Może ktoś kiedyś obada, dlaczego oni tacy są.
Wirus jakis?
Czy inna zaraza?
To jest celowe działanie z góry, żeby społeczeństwo się nie stało nirzależne
Niemcy robili podobne rzeczy w czasie I i II Wojny Światowej takie rzeczy są w ludziach bez wzledu na naród
Gaz nam zakręcą. I co z tego. I tak nie umiem gotować.
Podczas I wojny wszystkie strony dopuszczały się takich czynów. Przodowali Serbowie.
Co teraz robi z nich najgorsza dzicz,mozna się kłócić.Natomiast wiadomo kto z normalnego względnie narodu,uczynil z nich barbarzyńców.
Za tym stoi rewolucja październikowa która jak każdą rewolucja jest czymś co najmniej tak złym jak wojna domowa.Jest to jedno wielkie pasmo zbrodni "usprawiedliwiane"w najbardziej zakłamany i zbrodniczy sposób w historii ludzkości.Zreszta nazwiska takie jak lenin,stalin czy dzierzynski mówią same za siebie i nie ma najmniejszej potrzeby by się rozpisywać.
Ale,oprocz alkoholu, jest coś co wymienilas.Mianowicie wychowanie.To już niczym nie różni się od tego co uprawiał poł pot,lenin czy mao.Komunizm zasadniczo, jedno ma imię.
Zanim zaczyna mordować,rodzi pogardę dla każdej wartości która reprezentujesz.
To sięga dalece głębiej, niż komunizm. Im dalej na wschód, tym gorzej. Tyczy dzisiejszej Litwy, Białorusi oraz Rosji, a także i Ukrainy. Powtórzę, im dalej na wschód tym mniej człowieka.
Bolszewicy trafili na bardzo żyzny grunt na wcielanie swej ideologii.
Podam bliski nam przykład. W czasach Jagiełły, Litwini, Żmudzini, zadziwiali swym okrucieństwem, wręcz bezmyślnym, polskie i zachodnie rycerstwo, które wcale też takie anielskie nie było, wszakże. Władysław Jagiełło długo musiał tłumaczyć swemu kuzynowi Witoldowi żeby swoich wojaków trzymał żelazną ręką na terenach królestwa. W jeden dzień Witold kazał powiesić za “rozrabianie” ponad dwie setki takowych bojowców. Poskutkowało.
To popatrz, ilu komunistów się objawiło powyżej. Popatrz, jak dbają o to żeby żaden w pogardzaniu nie został za resztą w tyle. Myślisz, że unikną błędów historii tylko dlatego że pogardzają Rosjanami?