W sieci wrze

Tk zaostrzył rok temu prawo aborcyjne. Takich akcji może być więcej.

2 polubienia

A tymczasem?

1 polubienie

Żal mi kobiet

A o dzieciach i mezach/partnerach pomyslales?

2 polubienia

To wszystko w ramach ochrony rodziny?

Cywilizacja życia wg PiS

1 polubienie

Na 100% dzietność wzrośnie. :joy::joy::joy:

1 polubienie

Kobiety będą się bały zachodzić w ciążę, skoro czasem skończy się to śmiercią bez ratowania.

2 polubienia

A kto jest odpowiedzialny za śmierć tej pani i za sieroctwo jej dziecka? Czy tylko PiS i niejaka Godek? A kto głosował na tę partię? Ja się pytam…, hę?
A Suski na to, że śmierć, to biologia. Więc czym się przejmować?

9 polubień

4 polubienia

Ciemnogródek do potęgi x! A kobiety umierają…

2 polubienia

Serio,tak powiedział?
Najgorsze komunistyczne coorvy,miały więcej taktu…
I kiedy na oczach wszystkich,dzieją sie takie rzeczy…To co to jest za społeczeństwo które nie reaguje?Co to za tfu,opozycja która sie wykłóca o pierdoły,dzieki którym nie jest jednym zespołem?
“Mialeś chamie złoty róg…”
Ja sie powoli szykuje na 11.11 gdy z urzedu staram sie zapomnieć na jakies 48 godzin o tym żem Polak.
Aż przyjdzie taki dzień gdy zapomnę na dłużej? :thinking:
Potworne.

2 polubienia

O qrwa. Tak się walczy z niżem demograficznym?

Przeciez juz pisalam.
Cos mi sie wydaje, ze sponsor dokreca srubke, widzac co sie dzieje z gospodarka. Zeby do nastepnych wyborow zdazyc. Jeszcze tylko poranny apel z modlitwa w szkolach, zakaz sprzedazy miesa w piatki i panszczyzna na ksiezym polu.
Moze obowiazek wykucia na pamiec skladu Episkopatu na razie dzieciaom daruja, ale z Czarnkiem to nigdy nic nie wiadomo.

1 polubienie

Sami pisowcy i to TERAZ,mówią ze to projekt absurdalny.Dobre i to…
Najgorsze jest jednak nie to czego sie mozna spodziewać po bandzie rządzącej.
Najgorsze jest to ze do głosu doszli godkowi talibowie których stopień nienawiści bije na głowe wszystko co tylko mi do głowy przychodzi… :thinking:

4 polubienia

W zanadrzu jest jeszcze Ordo Iuris.
Jaki kraj takie Opus Dei…

2 polubienia

Ale to juz margines.Wkurzający ale margines.
Natomiast Godek udalo sie pójść znacznie dalej.
W pewnym sensie,podziwiam ją…Niemal na równi ze złością,z jaką czytam o kolejnych jej wynaturzonych krokach.
Nie wiem co moze mieć w głowie taki człowiek bo jestem diametralnie z innej gliny ulepiony i inaczej wychowany.
Ale zazdroszcze jej sukcesu,politycznie rzecz ujmując.Tego popychania sprawy do przodu.Nasza tfu,“opozycja” tego nie potrafi…

1 polubienie

Nawiedzona, jeszcze ja swieto beda chcieli zrobic.
Nie wiem - fanatycy tak maja, ze czesto znajduja posluch. A potem bedzie, ze nikt, nic i o niczym nie wiedzial.
A nie wypowiadaj slowa opozycja naderemno, bo takiej w Polsce nie ma.
Ordo Iuris bym nie marginalizowala, oni dzialaja na innej plaszczyznie. Marzy im sie bycie wdpolczesna inkwizycja. Sa m. in. odpowiedzalni za kontakty obecnie rzadzacych z postfaszystowskim hiszpanskim Vox, wloskimi faszystami, ogolnie z wszystkimi partiami o zblizonym profilu i
mozna zaobserwoac, ze w ogole sa podejmowania w dzeniu do stworzenia czegs w rodzaju miedzynarodwki spod znaku sig heil.
Z silnym poparciem watykanskich purpurowyvh urzednikow o pogladach mocno konserwatywnych.
A wracajac do Godek? Jej popularnosc to lata zaniedban wychowawczych, co prawda od razu spleczentwa obywatelskiego nie stworzysz, ale przez ostatnie 30 lat nawet nie probowano.
W normalnym kraju taki rząd do spolki z Kajami i rydzarnia juz dawno by wyjechal na taczkach i to niekoniecznie wylozonych jedlina.
Polska i Wegry zaczynaja przypominac kraje latynoskie, ale i tam juz widac zmiany, pdczas gdy srodkowoeuropejski Titanic tonie i odmawia przyjecia pomocy.

1 polubienie

Spoleczenstwo obywatelskie niemal równa sie wykluczeniu polityki z życia codziennego.I juz tylko to dobitnie świadczy o tym,gdzie my obecnie jesteśmy.

3 polubienia