Wasz ideał kobiecej urody

@Conradus Głodni mężczyźni podobno lubią kobiety o obfitych kształtach…

Cóż.Trzeba będzie szukać puszystych :wink:

1 polubienie

Jestem zaskoczony…Nigdy to slowo nie kojarzylo mi sie zle…Moze jedynie z kretynskimi “pytaniami” na forum,zaczynajacymi sie od"dlaczego faceci…?" :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Wiesz? Może nie jest aż tak źle jak w tym porównaniu, ale … facetem może być każdy, a mężczyzną już nie bardzo. Jest sporo osób, dla których oba słowa mają to samo znaczenie, ale są też osoby, dla których te słowa różnią się. Kobieta, dla której te słowa różnią się nie będzie chciała być z facetem, tylko z mężczyzną :wink:

4 polubienia

Wlasciwie to racja.Choc nigdy sie nad tym nie zastanawialem… :thinking:

2 polubienia

Tak, ale zauważ, że pisałeś z @Vilemo , a to jest kobieta z klasą i bardzo wrażliwa i zdziwiłabym się, gdyby dla niej to było bez różnicy :wink:

4 polubienia

No tak ale tu chodzilo raczej o jakies nieporozumienie bo nie wierze by Ona myslala tak jak ja to odebralem…

1 polubienie

Przeczytaj jeszcze raz różnice między facetem a mężczyzną.
Mężczyźni lecą na inteligencję (tak napisała Vilemo) I tak to powinieneś odebrać.
A faceci?
Faceci na byle co lecą :wink:

3 polubienia

Ale, ale, przecież duże cycki, to nie takie byle co… :stuck_out_tongue: :innocent:

3 polubienia

Serio?
… no to się ucieszyłam.
Dlaczego?
A tak sobie :upside_down_face:

2 polubienia

Żaluzju poniał… :stuck_out_tongue: :crazy_face:

1 polubienie

A ja nie lece na inteligencje.A przynajmniej nie w oderwaniu od przypisanego kobiecie piekna.Cenie i szanuje ale nie pojde na randke z babochlopem czy zaniedbana lub pozbawiona gustu baba.
To znaczy ze jestem “facetem” w tym pejoratywnym ujeciu???

1 polubienie

To inaczej;
Facet pójdzie z babą, a mężczyzna z kobietą.

1 polubienie

Z Tobą, to ciężka sprawa, bo z tępą, pozbawioną mózgu ślicznotką pewnie też na randkę nie pójdziesz, no chyba, że tylko “wiadomo po co” :thinking:

2 polubienia

Yoko wytłumaczyła. :slight_smile:
Są faceci i są mężczyźni.
Facetowi wystarczy ładna powłoka. Mężczyźnie nie.
Ot i cała różnica:)

4 polubienia

W zyciu bym na to nie wpadl,po tych slowach.Do dzisiaj nie widzialem roznicy i nie mialem bladego pojecia ze tak nalezy to traktowac.Ale zapamietam i bedzie wesolo bo nie spodziewam sie by ktos tutaj tego przestrzegal :upside_down_face:

Oczywiscie ze nie choc zdarzaly mi sie pomylki.W dalszym ciagu jednak nie uznaje WYLACZNIE intelektu.Kobieta pozbawiona uroku,wdzieku,urody [co jest oczywiscie dla kazdego nieco inne] nie przyciagnie mojej uwagi nawet nagroda Nobla.

1 polubienie

To jest całkowicie oczywiste. Kobieta musi mieć “to coś” i dla każdego tym czymś może być coś innego, ale wdzięk, uroda, delikatność, wrażliwość liczą się prawie dla każdego. Zauważ, jak cechy fizyczne przeplatają się tu z innymi. Intelekt jest jedną z cech, które przyciągają mężczyzn, ale absolutnie nie jedyną :joy:

4 polubienia

Zależy jak duże, nieraz to spory kłopot i ograniczenia, choćby w sporcie, nie mówiąc o balecie :slight_smile:

3 polubienia

image
…no taki jak ja przecież :joy:

1 polubienie