Kupiłem je 10 lat temu w australijskim sklepie w Berlinie niedaleko Alexanderplatz. Ciekawe czy sklep jeszcze istnieje…
Jak mu się da piwa, to mu marudzenie przejdzie…
Idę stąd. Kupię piwo. Będę nim kwiatki myć!
Swiętokradczynia i profanantka!!
Nieeee, jak chcesz przywiozę Ci piwo do kwiatków. Piszę poważnie. Ja go nawet zimnego nie jestem w stanie wypić…
To ja zapytam pana w Żabce, które piwo jest niesmaczne i takie kupię do mycia kwiatków.
Fikusowi to nawet lodzkie szczyny od Anstadta z poprawiona przez PRL recepturą sluzyly. Kwiatki wybredne nie są
Niemieckiego Oetingera albo Padeborna kwiatkom dać, ale, jak ktoś chce się ich pozbyć…
Pelargonia wytrzyma wszystko i poprosi o wiecej…
Zaiste, moc pelargonii jest niepomierna…
Jak to czemu? Bo PiS i inni dla których byliśmy nie wygodni zrzucili się na likwidację strony! Na szczęście dla nich nie zamierzam większości spraw poruszać ponownie. O ile nic mnie do tego nie zmusi
Ja te same tezy powtarzam od ostatnich kilku lat ale lubię się na tym forum powtarzać haha
Wstaw linka do dyskusji to kliknę bo nie chce mi się szukać a nie orientuje się bo jak mnie coś na starcie nie zainteresuje to olewam od razu
To ten temat
A bo tu źle? Fora są skansenami.
Ale czesto też alternatywą dla masowki FB. Czy jednak odglupiaczem na tiktoka.
O Twitterze nie będę się wypowiadać, bo nie korzystam.
Nie mówię że źle po prostu przedstawiłem fakty dedlexowi na jego propozycje sprzedaży Wp,Onetowi naszego forum
Biznesu na nas nie zrobi
Fora w przeciwienstwie do fejsow, twiterrow czy tik tokow sa anonimowe.