Pewnie sporo osób ma konta w innych miejscach w przepastnym internecie.
Czy wszędzie postanowiliście mieć tą samą nazwę?
Ja tu kilka lat temu przyszłam z innego forum, gdzie mój nick jest prawie identyczny. Avatar też taki sam jak miałam tam (tam już zmieniłam). Po to, by mnie mogli odnaleźć. Niektórzy odnaleźli (prawda @Nunu ?).
Na FB jestem jako Michał Ohio. Na koncie Xbox i PS jako Theli. W banku jako…1985 .
A Ty @Conradus masz taki sam nick jak na swoim poprzednim forum?
Na poprzednim forum skąd musiałem się ewakuować miałem inny.Tutaj nawet zmieniłem avatar niedawno aby rozpocząć życie od nowa-co prawda już mnie pewna osoba namierzyła po nim ale na całe szczęście ona jest miła i w porządku.
Dzisiaj sobie policzyłem,że od lat nazbierało mi się 7 nicków (za dużo stanowczo).
Teraz to mnie zaciekawiłeś wręcz niemożliwie. Czy znałam Cię pod którymś z Twoich poprzednich nicków na innym forum?
Ja się akurat ewakuować nie musiałam, ale chciałam, bo moje poprzednie forum bardzo się zmieniło i przestało mi się podobać.
Laflx
Garnituroman
Polaczek
Nie wiem czy znasz ale nie chcę pisać bo jakieś wredne babsko może tu za mną się przywlec z poprzedniego forum.
Rozumiem. Wobec tego nie pisz.
Absolutnie nie! Tutaj jestem przypadkowo, wpadając nie myślałam nad nickiem, więc wklepałam pierwsze co mi przyszło do głowy. No, ale zostałam i mój nick też
Jestem leniwa. Oprócz ksywki okonek mam druga, wcześniejszą
Jak nas ze starego Pytamy, porąbana WP przerzuciła na Kafeterię, to nie chciało mnie tam wpuścić, jako birbanta. Widocznie za szlachetne dla nich było… To podziałałem tam, jako Klincz.
Ze 20 lat temu działałem na elbląskim forum; Piłka Ręczna Kobiet -EB jako Apaj, a na całkiem fajnym historycznym, jako; keraj- xpil.
Na fb, na którym już praktycznie nie bywam, podpisany jestem swym imieniem i nazwiskiem.
Szkoda mi tylko tego historycznego, bo tam, naprawdę zwołali się ludzie mający pojęcie o temacie. Ale to forum nagle znikło. Zdążyłem pobyć na nim ok. trzech miesięcy.
Jak WP nas wrzuciła w szamboterie? Tonacy brzytwy sie chwyta
Na fejsie chyba jestem z imienia i nazwiska.Na cyclingnews collins01 bo tak zostało.Na Classic rock z imienia i nazwiska.
Na FB to używam tego co dali mi na chrzcie
Na Fb jestem z imienia i skrótu od nazwiska,podobnie na MeWe(to taki Fb mało znany bez śledzenia i raklam).<- mało tam ludności ale można fajne grupy tworzyć lub do jakiejś się zapisać.
Na forach takich jak to używałem przeważnie swego imienia lub lekko zmodyfikowanego.
Na jednym z forów czy for (nie wiem dzisiaj jak się pisze bo jest 49 st.C) spotkałem chyba Devila…
P.S.
Prawie w nocy nie spałem bo się martwiłem,że Joko się na mnie obraziła bo nie chciałem jej napisać za dużo …ale może nie?! …no zobaczymy
@Conradus , no co Ty… Za co miałabym się obrażać? Czasem na forach są przepychanki i zdarzają się wredni userzy i naprawdę rozumiem to, że nie masz ochoty na to, by tu za Tobą przyłazili i psuli Ci humor.
Jeśli rozpoznałeś mnie z poprzedniego forum to przedstaw się na priwie, chociaż bliższymi znajomymi to chyba nie byliśmy, bo zupełnie nie rozpoznaję Cię po stylu pisania.
A na privie można pisać nazwy for czy automatycznie się kasują?
Ale napiszę cokolwiek.Za momencik…!
Z tego, co zdążyłam zauważyć - nie kasują się te nazwy. więc można.
@joko skąd w ludziach bierze sie agresja?