Dlaczego wybrałeś (aś) swój nick?
mam nadzieje, ze zaden z tych pisklakow to chlopczyk.
jeden tez sie urodzil bez taty i co z niego wyroslo? prorokiem i masjaszem zostal.
ale niedoszly tatus sie ucieszy - zamiast jednej zony cztery? tylko czy biedaczek to wytrzyma?
Bo chciałem mieć łatwy do zapamiętania nick.
Daniel - moje imię
'86 - rok mojego urodzenia (łatwo mi zapamiętać wybuch Czarnobyla, bo to ten sam rok )
Dlaczego ukradłeś mi pytanie ??
Chciałem tez wstawić tą warankę i zatytułować ‘seksmisja’.
Ale skojarzenie waranki z zoo z nickiem jednej z userek podoba mi się. Nie wpadł bym na to.
Swój nick tez ukradłem
.Sapkowskiemu.
trzeba było jakoś się nazywać, więc jakoś tak wyszło. Za to nad avkiem “chwilę” musiałem posiedzieć
Juz chyba z 5 razy o to pytano.Tu i na starym.
Nie ja go wybralem.Tzn. jest to przezwisko sprzed ok 25-7 lat,nadane mi przez kolege z innej stacji.A ze nie wmawiala mi maszyna ze ktos juz z tego korzysta,to tak zostalo.
@okonek, dlaczego zamknęliście moje mądre i ważne pytanie “Na mój gust…”?
Jak przestaniesz innych a zwlaszcza tych, ktorzy sie bronic nie moga nazywac idiotami i przedstawisz rozsadne argumenty zamiast “jedna baba, drugiej babie” to pytanie odblokuje. Nie jest to czas na udawadnianie, ze ziemia jest plaska. Nas czytaja nie tylko zarejestrowani uzytkownicy.
Tam są 3 mądre artykuły nie mojego autorstwa. Chyba nie jesteś w stanie tego pojąć. Pokazujesz swe najniższe cechy. Chyba zrezygnuję z tego serwisu…
Coś mi brzuch urósł…a, nie, zeżarłam chałwę! A nick - bo bardzo lubię świecę…
Jak mawiają tutaj - snooze you lose
O mym nicku długo można by pisać, ale jestem prostym człowiekiem ze wsi rodem, więc się nie podejmuję. Poza tym ma bardzo specyficzne i tajne znaczenie. Tak bardzo specyficzne i tajne, że momentami nawet sam się zastanawiam, o co chodzi.
Niepokalane poczęcie. Będzie waran w godle zamiast orła.
Nik jest taki jak moja osobowość.
W tomie,“Złota dzida Bolesława”,była baśń o czarnym rycerzu.Kiedy to wszystko minie i polece do domu,sprawdze co go budziło w podziemiach
czarny rycerz to w ogole jakis archetyp.
Mój nick? Taki króciutki, żeby się łatwo i szybko pisało komuś, kto za mną będzie rozmawiał.
Bingola – sztuczne słowo, jakie wymyśliłem mając 8 lat. Ale potem okazało się, że w latach 20. XX wieku istniała w USA wytwórnia muzyczna o tej nazwie, w Turcji jest to marka środków czystości a w angielskim slangu młodzieżowym słowo to oznacza cios zadany komuś w krtań (po polsku można by powiedzieć: „przybingolic komuś”)
@collins02 W tej baśni chodzi o tych zalotników królewny, co końmi po murze musieli zasuwać i spadali oprócz czarnego rycerza? Coś z dzieciństwa pamiętam.
Oj nie…Ty mowisz o tym co sie dzialo na zamku…No patrz,zapomnialem…Chojnik?
Zreszta moze i tam jakiemus czarnemu sie udalo…Ja mam na mysli Basnie i podania z Ziemi Lubuskiej a tamten czarny rycerz byl uspiony w podziemiach jakiegos zamku i biada temu kto go obudzil lub wpadl w jego rece.Jesli nie myle podan to jedynym ratunkiem bylo…Nie ulegac zludzeniom i nie przyjmowac tego co sie niby widzi.
Moja córka, nie umiejąc jeszcze pisać, a znając już kilka literek, nakreśliła na serwetce w knajpie zlepek liter układających się w słowo CAPRISIO.
.może czas zmienić nick.