Wasze nicki

Dlaczego wybrałeś (aś) swój nick? :wink:

5 polubień

mam nadzieje, ze zaden z tych pisklakow to chlopczyk.
jeden tez sie urodzil bez taty i co z niego wyroslo? prorokiem i masjaszem zostal.
ale niedoszly tatus sie ucieszy - zamiast jednej zony cztery? tylko czy biedaczek to wytrzyma?

2 polubienia

Bo chciałem mieć łatwy do zapamiętania nick.

Daniel - moje imię
'86 - rok mojego urodzenia (łatwo mi zapamiętać wybuch Czarnobyla, bo to ten sam rok :wink: )

2 polubienia

Dlaczego ukradłeś mi pytanie ?? :persevere:

Chciałem tez wstawić tą warankę i zatytułować ‘seksmisja’.

Ale skojarzenie waranki z zoo z nickiem jednej z userek podoba mi się. Nie wpadł bym na to.

Swój nick tez ukradłem :blush:

.Sapkowskiemu. :sunglasses:

4 polubienia

trzeba było jakoś się nazywać, więc jakoś tak wyszło. Za to nad avkiem “chwilę” musiałem posiedzieć :smiley:

2 polubienia

Juz chyba z 5 razy o to pytano.Tu i na starym.
Nie ja go wybralem.Tzn. jest to przezwisko sprzed ok 25-7 lat,nadane mi przez kolege z innej stacji.A ze nie wmawiala mi maszyna ze ktos juz z tego korzysta,to tak zostalo.

2 polubienia

@okonek, dlaczego zamknęliście moje mądre i ważne pytanie “Na mój gust…”?

1 polubienie

Jak przestaniesz innych a zwlaszcza tych, ktorzy sie bronic nie moga nazywac idiotami i przedstawisz rozsadne argumenty zamiast “jedna baba, drugiej babie” to pytanie odblokuje. Nie jest to czas na udawadnianie, ze ziemia jest plaska. Nas czytaja nie tylko zarejestrowani uzytkownicy.

2 polubienia

Tam są 3 mądre artykuły nie mojego autorstwa. Chyba nie jesteś w stanie tego pojąć. Pokazujesz swe najniższe cechy. Chyba zrezygnuję z tego serwisu…

Coś mi brzuch urósł…a, nie, zeżarłam chałwę! :joy: A nick - bo bardzo lubię świecę… :innocent:

3 polubienia

Jak mawiają tutaj - snooze you lose :crazy_face:

1 polubienie

O mym nicku długo można by pisać, ale jestem prostym człowiekiem ze wsi rodem, więc się nie podejmuję. Poza tym ma bardzo specyficzne i tajne znaczenie. Tak bardzo specyficzne i tajne, że momentami nawet sam się zastanawiam, o co chodzi. :sunglasses:

5 polubień

Niepokalane poczęcie. Będzie waran w godle zamiast orła.
Nik jest taki jak moja osobowość.

4 polubienia

W tomie,“Złota dzida Bolesława”,była baśń o czarnym rycerzu.Kiedy to wszystko minie i polece do domu,sprawdze co go budziło w podziemiach :slightly_smiling_face:

5 polubień

czarny rycerz to w ogole jakis archetyp.

4 polubienia

Mój nick? Taki króciutki, żeby się łatwo i szybko pisało komuś, kto za mną będzie rozmawiał.

4 polubienia

Bingola – sztuczne słowo, jakie wymyśliłem mając 8 lat. Ale potem okazało się, że w latach 20. XX wieku istniała w USA wytwórnia muzyczna o tej nazwie, w Turcji jest to marka środków czystości a w angielskim slangu młodzieżowym słowo to oznacza cios zadany komuś w krtań (po polsku można by powiedzieć: „przybingolic komuś”)

9 polubień

@collins02 W tej baśni chodzi o tych zalotników królewny, co końmi po murze musieli zasuwać i spadali oprócz czarnego rycerza? Coś z dzieciństwa pamiętam.

2 polubienia

Oj nie…Ty mowisz o tym co sie dzialo na zamku…No patrz,zapomnialem…Chojnik?
Zreszta moze i tam jakiemus czarnemu sie udalo…Ja mam na mysli Basnie i podania z Ziemi Lubuskiej a tamten czarny rycerz byl uspiony w podziemiach jakiegos zamku i biada temu kto go obudzil lub wpadl w jego rece.Jesli nie myle podan to jedynym ratunkiem bylo…Nie ulegac zludzeniom i nie przyjmowac tego co sie niby widzi.

2 polubienia

Moja córka, nie umiejąc jeszcze pisać, a znając już kilka literek, nakreśliła na serwetce w knajpie zlepek liter układających się w słowo CAPRISIO.

.może czas zmienić nick.

5 polubień