Dlatego w Twoim imieniu poprawilam, ze nie mieso a produkty.
Ciekawe że wszyscy którzy są z jakiegoś powodu „inni” strasznie głośno o tym krzyczą i domagają się jakiegoś specjalnego traktowania. Jak ktoś jest taki jak większość - czyli uznajmy normalny- to nie lata po mieście z transparentem jem mięso czy jestem hetero bo ta wiedza nie jest nikomu do niczego potrzebna
co do jakiegos rodzaju etyki w kwestii zarowno ludzi jak i zwierzat to pewne normy sa.
intuicyjne czesto.
natomiast nawracanie na sile?
owszem amerykanskie przemyslowe hodowle zywych zwierzat roznia sie na niekorzysc w stosunku do europejskich, miedzy innymi, ze ta wstretna UE narzucila pewne standardy i zejscie ponizej tego grozi bardzo wysokimi karami lub likwidacja hodowli. zreszta co to za frajda jesc mieso z zameczonego zwierzecia - kazdy taki organizm produkuje przy czyms takim tyle toksyn, ze sie sam na wlasne zyczenie zatruwasz.
ja nikogo do jedzenia miesa nie zmuszam, ale niech mi nie wciskaja kitu, ze jedzac kielki i salate bede szczesliwasz niz jedzac krewetki popijane szampanem? owszem, jak mam miec gosci wsrod ktorych sa wegetarianie to i dla nich sie na stole cos znajdzie, a idac do wegetarian nie nastawiam sie na pieczonego prosiaczka. zreszta potrawy wegetarianskie bywaja bardzo smaczne, nie w tym rzecz.
Moje zdanie jest takie.
Chcesz mnie do czegoś przekonać? Zrób to w nienachalny sposób, przekonaj, że będę miała z tego korzyści.
Nigdy nie używaj ostrej krytyki mojego dotychczasowego życia.
Jament
Ha,ha…Jakbys czytal w moich myślach.Tu bym Ci dal ramke czy kolor,gdyby to był mój wątek.
wniosek o kolor moze wystawic kazdy i w kazdym watku. gdzie mam podmalowac?
Aaa…Faktycznie!
To ja wnioskuje o pokolorowanie cytowanej przeze mnie wyzej,wypowiedzi @Pitbulla
Masz osobną lodówkę dla siebie? Na ile Ci starczy to? W mojej lodówce tylko paczka mielonego, jakaś wędlina, masło, metka, śmietana, maślanka i i warzywa… z burakami, marchewka, porem, cebulą, seler… mam też zamrażalnik zapełniony skrzydełkami z kurczaka, udkami i słoniną!! i jakimś mięsem na gulasz czy coś…
Jak wygląda Twój dzienny jadłospis? ile jesz i czego?
No nie oddzielna dla siebie ale mamy oddzielna gdzie są głównie mięsa Mój jadłospis ?