Wątpisz, że będą coraz więcej kradli aut, i pod wpływem

będą zagrażali bezpieczeństwu na drogach? Nikt nie chce być gorszym od innych. Tylko ja potrafiłbym rozwiązać wszystkie problemy ludzkości.

A masz jakies konkretne propozycje dzialania?
Wiesz jak otrzymac zielony samochód?
Doprowadzic do zderzenia niebieskiego z żółtym.

Wielu młodych nie pogodzi się, by być tłamszonymi przez uzurpatorów. Dziś jednym z trzech moich aut przejechałem 200 km, w tym połowę po Twojej Łodzi. Jeśli taki niby niepraktyczny romantyk jak ja, może mieć 3 auta, to dlaczego inni nie mogą mieć ani jednego auta?To nie są nowe moje pojazdy, ale są w pełni sprawne (to skoda fabia, peugeot 206, volkswagen pasat).

Oczywiście, że mam konkretne perspektywy skutecznego działania.

Muzeum zakladasz?
Bo inazej po Ci te zabytki?
Po mojej Łodzi to praktyczniej ostatnio jest sie poruszać limuzynami komunikacji zbiorowej , w tym szynowej i mieć wygodne buty na dojście. Nie czaruj, że masz Łódź alternatywną. Przejezdną?
Choć jest to miasto z perspektywami rozwojowymi nieharmonijnej cywilizacji.

Jakie? Spacer po parku julianowskim?
Zapraszam, przepiekny przyklad fabrykanckiego parku, ktory olany przez komune zamienia sie w półdziki, prawie rezerwat?

Masz wielkie możliwości intelektualne, ale nie wykorzystujesz ich właściwie do ogarniania wszystkiego, w tym celu naszego życia. Na dodatek usuwasz moje bardzo mądre, oświecające tematy. Pewnie musisz tak czynić, ale tak przegrywasz życie. Tylko ślepy nie widziałby, że jesteśmy jedynym bezmyślnym, patologicznym, nieharmonijnym gatunkiem, przy niewyobrażalnej cudowności życia, które już w znacznej części Ci zleciało.

Nie narzekam na to co było. I nie podlizuj się. Dalej bede usuwac.

Po co miałbym się podlizywać osobie o niskiej świadomości? Jestem tu tylko dla rozrywki i zabawowego eksperymentowania. Ja sobie poradzę, ale Ty przegrasz swoje życie i możliwości. A tak łatwo mądrze i atrakcyjnie żyć przy pomocy mojej świadomości.

Harmonik mówił że trzeba zainstalować w środku napęd nożny taki jak u Flinstonów

1 polubienie

Mnie się niedobrze robi, jak mam do czynienia z ludzką, chaotyczną cywilizacją.

Czyli obok komputera trzymasz profilaktycznie wiaderko na wymiociny?

To miasto, jak i ta cywilizacja, nie mają żadnych możliwości rozwojowych, bo byłyby one całkiem nielogiczne przy miliardach Galaktyk i znikomości przy nich naszej mikroskopijnej Planetki.

Gadaj zdrów.

Możesz się dobrze czuć, żyjąc w nielogiczności, w ogłupianiu?

2,5 to ja mam jak tydzień nie piję

Nie przesadzaj, dwa dni na odtrucie fachowcowi wystarczy.
No chyba, że juz jesteś na etapie, że robisz się pijany na sam widok puszki po piwie.