Wczorajsza prasa donosiła

Po 13 latach przerwy,Genesis znowu razem ! Z okazji kolejnej brytyjskiej trasy…
Detale juz wkrótce choć pewnie radio dodało juz dzisiaj niejedno :slightly_smiling_face:
Phil mowi ze juz na bebnach nie zagra.Ale gdyby nie jego klopoty zdrowotne,grupa mogłaby rzec ze czuja sie sie mlodo i świetnie.Wszyscy trzej,mają po 69 lat…
A Mike Rutherford dorzucil ze"poza tym,wszyscy jestesmy dobrymi kumplami!"
Kto pojawi sie za perkusją?Ponoć syn Phila,Nicholas ktory juz towarzyszyl w ostanim tournee Collinsa,niespelna 2 lata temu…
Takie oto wiadomosci pojawiają sie w radiowych porankach na Wyspach!
Co od razu kazalo mi siegnąc po jedną z moich ulubionych,póznych plyt Genesis,“Duke”
A z tej plyty,powyżej,wystrzałowy,“Misunderstanding” :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Ciekawe czy syn godnie zastapi ojca. Mam nadzieje, ze jednak Phil cos tam zaspiewa?

2 polubienia

No wlasnie ma spiewac a nie grać…
Padła tez wzmianka,pewnie na wszelki wypadek,ze nie ma mowy o powrocie Petera Gabriela :wink:

1 polubienie

W takich sytuacjach zazwyczaj dochodzi do “zmiksowania” solowego i grupowego repertuaru.
No kto jak kto ale oni mają w czym przebierać!

1 polubienie

Cos o tym wiem. Co prawda wiekszosc na kasetach, ale w domu lezy :stuck_out_tongue_winking_eye:
I nawet sprawnych, bo od czasu do czasu slucham.

1 polubienie

Zaczynam zauważać ze to temat Ci bliski :slightly_smiling_face:
Pewnie pojawia sie wznowienia plyt!

Później poslucham!

Już posłuchałam, na miły poranek!

1 polubienie

Ja czekam az sie obudzą :slightly_smiling_face:
Ale jak dzisiaj dowale do…'Drżyjcie sąsiedzi"! :smiley:

1 polubienie

O matko, tylko nie zdenerwuj się za bardzo!!!

Dzisiaj rusza sprzedaż biletów. Może się zalapie? Fajnie byłoby odwiedzić wreszcie Londyn. Tylko te ceny biletów!

2 polubienia

Prosiłem was o porządne tytuły postów. Ech wchodzę drugi raz bo myślałem że to o czymś innym

1 polubienie

Wczoraj wydalem tysiac na idola mojej corki.Jestem bezgranicznie zdumiony ze Harry Styles nagral 2 dobre plyty…
A to,psia krew,kosztuje :rofl:

Prosiles.A ja odpowiedzialem.I nie zamierzam sluchac “wytycznych”.
Mozesz nie odpowiadać.
Nie moja wina ze masz w glowie tylko pisdzielstwo i pewnie koronowanie.

Pisdzielstwo nie ma nic do tego. A ubocznym efektem takich praktyk jest to, że ludzie wystawiają te same tematy, bo nie widzą wcześniejszych po tytułach. A wartościowy post, który moglby zwracac uwagę ginie potem szybko bo jest anonimowy.
I tyle w tym temacie

Stek bzdur rozciagnietych do rangi"problemu".Idz z tym do moderacji bo sam z takową,nie masz zdaje sie,nic wspolnego.
Jeszcze tylko brakuje by pisac wg.wytycznych kapryśnego lenia :face_with_raised_eyebrow:

Nie według żadnych wytycznych, tylko według zdrowego rozsądku. Pomyśl i zastanów się kto po kilku dniach nieobecności zainteresuje się postem, że wczoraj (czyli “dawno”) napisali coś w gazecie? Na 90% pomyśli, że to kolejny tekst o polityce albo wirusie. I przejdzie dalej.

1 polubienie

Tytul jest przewrotny. W gazetach ostatnio to pisza glownie o koronowirusie nie Genesis.

Tak sie dzieje z kazdym postem ktory nie dotyczy pogody lub gotowania.I ewentualnie lekow na sraczke.Jeszcze tego nie widzisz???Po tylu latach?
Poza tym,nie mam nic do dodania do tego co napisalem Ci w Twoim temacie.

No nic rób jak chcesz, ja ci tylko powiem, że od pół godziny czekam w kolejce na Live Nation po bilety

1 polubienie