TAK. Nie ze wzgledu na to, ze telewizja. To bardzo niebezpieczny precedens.
Wsparłem. Proces jest trudny bo uzależniony od większości trybów w machinie politycznej. Samo unieszkodliwienie TVN to dużo nie przemyślanych kombinacji rządu, na skutki / odległe w czasie, które będą hm trudne do naprawienia. Starzec idzie po władzę po trupach. Ważna partia nie kraj
Już myślałem że chcecie anżeja wesprzeć
prezes chyba ma zamiar skończyć jak swego czasu adolf.Liczy sie dla niego ideologia i całokształt natomiast pojedynczy człowiek zupełnie nie.
No nie wiem. Irytujący bywa ten tvn… xD
Już 1,7 mln podpisów
Nie nie wesprę. Prawda jest taka że TVN sobie sam poradzi a ja nie mam ochoty figurować na jakiejś liście którą wywleką jak będę coś potrzebował. Pis działa jak głęboki PRL tylko możliwości bazodanowe mają wiele lepsze. A że potrafią przekonaliśmy się… Każdy przeciwnik ma wywlekane najmniejsze przewinienie, każdy jest szkalowany. Przy tym jak już takie coś wywloką to ci którzy powinni bronić szkalowanego przyłączają się do nagonki. Idealnym przykładem jest Mateusz Kijowski.
O! Co wiesz o Kijowskim?
Kijowski to mogl lepszego ksiegowego zatrudnic.
Człowiek mnie zupełnie nie interesuje. I PISu też nie interesował aż się o demokrację upomniał.
Zalatwic kogos pomowieniami jest latwo.
Zaszczuc czlowieka tez, nawet rąk nie musisz sobie brudzic, bo sam sie powiesi.
Przypomnę że pomówieniem załatwili już nie jednego. Na wielu po prostu haki znaleźli.
Hak hakowi nierowny.
Zreszta jak to mawial pewien czlowiek? Dzierzynski niejaki? Dajcie mi czlowieka…
Macierewicz z Kaczyńskim inaczej mówili… Dajcie nam teczki a my sami wybierzemy sobie wiernych…
Po północy oficjalnie ponad 2 500 000 osób podpisanych zjednoczonych i sprawdzonych. Wielu nie doszło bo kwarantanny, jak i blokowała policja. Gdyby chodziło w tym momencie o wybory to PiS leźy cienko z prezesem
Ale powiedz mi po co się organizować jak Adrianek ma to gdzieś i taką petycją to może buty prezesowi wyczyścić?
Raczej jako podklad do kociej kuwety …
Jak to przeciez Kijowski to ten no… przekrety jakies robil w tym KODzie tak.
Jakby robil przekrety to juz by siedzial.
Jak sie okazalo alimenty placil, a sprawa uslug z zakesu informatyki byla tylko o tyle dyskusyjna, ze na rzecz KOD, ale w koncu irganizacja ta nie miala obowiazku oglaszania przetargu.
Reszte zalatwil czarny PR w wykonaniu PiS.
Zreszta zwroc uwage, ze minelo 6 lat i jakos z szymnych zapowiedzi PiS, ze powsadza wszystkich poprzednikow za przekrety i zlodziejstwo nici.
A sprawa Nowaka dotyczy nie tyle Polski, co jego pozniejszej dzialalnosci na Ukrainie.