Wg Ciebie, ta rzekoma pandemia COVID-19, to sprawa prawdziwa,

czy aferalne, totalne oszukiwanie, ogłupianie społeczeństw?

Cytuję ze ŹRÓDŁA:

“Poinformowano też o śmierci sześciu osób zakażonych koronawirusem. 95-letni mieszkaniec woj. wielkopolskiego zmarł we Wrocławiu, 79-letnia kobieta w Raciborzu, 80-latek w Krakowie, 78-latek w Radomiu, 69-latek we Wrocławiu, 91-latka we Wschowej, która jest pierwszą ofiarą koronawirusa w województwie lubuskim. Większość osób miała choroby współistniejące.”

Jak czytam klepsydry na tablicy przykościelnej, to wiek zmarłych bez COVID-19, nie jest wyższy od tego z COVID-em, co przemawia za tezą o totalnym ogłupianiu i oszukiwaniu społeczeństw.

• Wierzę w poważne istnienie COVID-19
  • Wierzę, że COVID-19 to oszustwo
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

1 polubienie

Oszuści! Oszuści! XD

2 polubienia

Prawdziwa.
Mojego 59 letniego sąsiada miesiąc temu wywieźli na zakaźny. Mial pozytywny test. Wczoraj na klatce powieszono klepsydrę. Właśnie trwa pogrzeb.

5 polubień

Teraz zawsze ktoś może umrzeć z winy lekarzy a lekarz wpisze covid 19 i po problemie xd

3 polubienia

Szumowski pozwala na podbijanie statystyk?!

3 polubienia

Ty ciągle jesteś w systemie PO PiSowego myślenia…

Sprawa bardzo jednostkowa. Dowiedz się, na co chorował. Bardzo niewielki procent jest zgonów na rzekomą COVID-19 w takim niezbyt zaawansowanym wieku.

1 polubienie

My się kiedyś pozbędziemy tego wirusa? Nudne to juz. Codziennie ok. 300 zakażonych. Dawajcie mnie tu szczepionke.

Ale to covid go dobił. Nie chorował raczej ciężko. Codziennie go widziałem. Piwa pił.

Wtedy więcej schodzi maseczek i respiratorów.

1 polubienie

“Raczej”, to mało wiarygodny argument.

1 polubienie

To powiedz mi na co umierają ci chorzy.

Na to co zawsze xd

1 polubienie

Ale dokładnie?

Z chorób współistniejących i z osłabienia ich układów immunologicznych, gdy namówiono ich na zaszczepienie się przeciw grypie sezonowej.

1 polubienie

Szczegóły podaj choroby przykładowe.

Choroby układu krążenia, nowotwory, cukrzyca, osłabienie układów immunologicznych szczepieniami przeciw grypie sezonowej.

I tu masz problem. Wierzysz w jedno a w drugie nie. Cukrzyca NIE JEST ŚMIERTELNA. Umiera się na powikłania spowodowane cukrzycą.

Lekarzom i szpitalom płaci się extra, gdy wpiszą jako powód zgonu COVID-19.

1 polubienie

Na jedno wychodzi. Normalnie może nie być śmiertelna, ale jeśli chorzy nie skorzystają z zablokowanych przyjęć do szpitala, to jest śmiertelna.

1 polubienie