Która postać poniżej jest największym komikiem?
a)
b)
c)
- Postać A
- Pistać B
- Postać C
- Wszyscy wyglądają jak debile
- Mam inne zdanie
0 głosujących
Która postać poniżej jest największym komikiem?
a)
0 głosujących
Większość Polskich polityków, bez wyjątku.
Poza tym, Kaczyński to doskonały strateg i nie radzę Wam go lekceważyć, bo aktualnie psy szczekaja, a karawana jedzie dalej…
Ale żeś się uczepił tej Polski i Jarka !
Tyle lat Cię tu nie ma !
W Kanadzie chyba nie ma się kogo czepiać co ?
Bo nic o tym nie piszesz
Wszystko sie trzyma bo Kaczyński trzyma stery. Ale to już stary i zdziwaczały typek. Jego wilczury sie pozagryzają kiedy go zabraknie. Wcześniej oczywiście żałoba narodowa, pomniki i beatyfikacja.
Nie zdziwaczaly… Udaje takiego, to doskonały polityk
Politykiem jest wytrawnym. To prawda.
Tylko nierozgarnieci wolą tworzyć z nim memy
prezes to raczej na woznice karawanu wyglada…
Widzę dwóchg komików świadomych i jednego nieświadomego siebie.
Ciekawe, czy Jarosław - Polskę - baw umie wywrócić hełm na drugą stronę, bo to, że umie założyć tyłem do przodu to już widzimy.
Sam się ośmiesza. Oprócz knucia goooowno umie.
Jeżeli mogę jak zwykle o PO… To Tusk większe gówno umiał
no nie przesadzaj, ponoc w pilke nozna Tusk jak na premiera - amatora gral niezle.
a i angielski mu sie znacznie poprawil od wyjazdu.
wlasnie tak sie zastanawialam czy on ten helm dobrze zalozyl?
ale dziwisz sie prezesowi? skad taka “madra glowa” ma wiedziec gdzie tyl a gdzie przod. jednorazowe pieluszki dla doroslych sa uniwersalne.
A konkrety? Co takiego zrobił kłamczyński oprócz knucia? Był internowany za walkę z komuną? Zrobił prawo jazdy? Rodzinę założył i dzieci spłodził? A może języka obcego się nauczył?
No jedno zrobił. Zdał egzamin z filozofii marksistowskiej z oceną bardzo dobrą.
To nie jest dyskusja na poziomie… xd jeżeli ktoś potrafi tylko obrażać…
Będziemy lekceważyć to ten marsz porażonych będzie dalej szedł…
Właśnie dostałem wezwanie do złożenia ankiety do GUS z mojej działalności. Mogę tam opisywać perspektywy, ale to zawsze było… Jednak teraz nowość: Jeżeli wymienię że kiepsko widzę perspektywy lub nie jestem bardzo zadowolony z sytuacji… to muszę odpowiadać i składać dodatkowe wyjaśnienia. Jeśli wszystko mi się podoba, to nie muszę… Taka nowinka w sposobie przeprowadzania ankiety. Coś czuję, że liczba zadowolonych wzrośnie
Bejsbolówkę na głowie już miał to wie z której strony ma być daszek. Z daszkiem do tyłu czy z boku to tylko niepoważna dzieciarnia chodzi.
A odpowiadając na pytanie.
Tu jest błąd, bo w ankiecie jest tylko dwóch komików. Ta dodatkowa postać się nawet nie uśmiecha, choć gra. To postać tragiczna, zdolna do pozbycia się połowy narodu w imię osiągania swoich celów. Nazywa mnie Suwerenem… a potem mówi “spieprzaj dziadu”. Wydaje moje pieniądze, jednocześnie gardząc ludźmi takimi jak ja, którzy uważają że jest szkodnikiem którego wybryki będziemy odczuwać przez pokolenia. To człowiek, który byłby w stanie poświęcić każdego z Was w imię swoich wizji…
Potrafi i to bardzo wiele. Gdyby nie to, nie byłby liderem partii